Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Faran Tahir

How to Get Away with Murder 1×10

How to Get Away with Murder 1×10

Este ziua de după uciderea lui Sam, iar elevii sunt chemați să-l ajute pe Annalize să-i găsească soțul dispărut, dar cât de mult știe Annalize? Iar atunci când un vizitator surpriză apare în oraș, scăparea din cauza acestei crime poate să nu fie la fel de ușor cum sperau elevii.

Crisis 1×2

Crisis 1×2

După un apel telefonic misterios, Meg Fitch trebuie să colecteze o sumă mare de bani pentru a-și lua fiica Amber înapoi în siguranță. Între timp, ambasadorul pakistanez este însărcinat cu a face de neconceput să-l înapoi pe fiul său. În altă parte, Dunn și Finley încep să lucreze împreună pentru a identifica unde se află un agent de serviciu secret și pentru a descoperi un secret surprinzător. La conac, studenții liceului Ballard sunt testați de captorii lor.

Supergirl 1×1

Supergirl 1×1

Kara Zor-El, vărul lui Superman, care a fost luată de familia Danvers la vârsta de 12 ani după ce a fost trimisă din Krypton, trebuie să învețe să-și îmbrățișeze puterile după ce le-a ascuns.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.729)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.750)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.515)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.514)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.834)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.