Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Falk Hentschel

Arrow 4×8

Arrow 4×8

Oliver și Barry Allen îl iau pe Kendra Saunders și Carter Hall într-o locație îndepărtată pentru a le ține ascunși de Vandal Savage, în timp ce își dau seama cum să-l învingă. Malcolm aranjează o întâlnire între Vandal, Green Arrow și The Flash, care nu merge așa cum a fost planificat. Între timp, Felicity, Thea, Diggle și Laurel colaborează cu echipa Flash pentru a veni cu o armă suficient de puternică pentru a distruge Vandal Savage.

DC’s Legends of Tomorrow 1×10

DC’s Legends of Tomorrow 1×10

DC’s Legends of Tomorrow 1×16

DC’s Legends of Tomorrow 1×16

După numeroasele sacrificări pe care le-a făcut echipa de la începutul acestei călătorii, Rip decide că este timpul ca fiecare să-și decidă propriul destin și să-l întoarcă în centrul orașului la câteva luni după ce au plecat. Întorși în viața normală, fiecare membru al echipei trebuie să decidă în mod individual dacă doresc să sacrifice totul pentru a salva lumea. Între timp, Sara vizitează împreună cu tatăl ei, care aduce niște veste sfătuitoare despre sora ei.

DC’s Legends of Tomorrow 1×14

DC’s Legends of Tomorrow 1×14

DC’s Legends of Tomorrow 1×13

DC’s Legends of Tomorrow 1×13

DC’s Legends of Tomorrow 1×3

DC’s Legends of Tomorrow 1×3

DC’s Legends of Tomorrow 1×2

DC’s Legends of Tomorrow 1×2

DC’s Legends of Tomorrow 1×1

DC’s Legends of Tomorrow 1×1

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.024)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.289)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.783)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.376)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.