Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Evan Rachel Wood

Westworld 2×2

Westworld 2×2

Westworld – Lumea vestului (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română De ce nu începem la început? Dolores își amintește că a fost în lumea exterioară, William face o aventură de afaceri îndrăzneață, iar Maeve începe căutarea pentru fiica ei. Cineva uita mereu.

Westworld 2×1

Westworld 2×1

Westworld – Lumea vestului (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Spectacolul de păpuși sa terminat și noi venim pentru tine și pentru restul de-al tău. Dolores conduce o revoluție gazdă împotriva consiliului Delos. Maeve, între timp, caută ce a obligat-o să se întoarcă în parc.

Westworld 2×3

Westworld 2×3

Westworld – Lumea vestului (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Există frumusețe în cine suntem. N-ar trebui și noi să încercăm să supraviețuim? Adevărul este că nu merităm să reușim. Dolores își face următoarea mișcare, în timp ce Charlotte se zbate pentru a proteja activul cel mai valoros al lui Delos. Bernard se apropie de adevăr și Maeve continuă să-și caute fiica.

Westworld 2×4

Westworld 2×4

Westworld – Lumea vestului (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Este acum? Dacă aștepți cu nerăbdare, te uiți în direcția greșită. Omul în negru oferă să conducă drumul și Delos devine un vizitator. Cine este James Delos? Sau, poate mai exact, ce este James Delos, cifra care stă în centrul proiectului secret al lui Delos.

Westworld 1×10

Westworld 1×10

Westworld – Lumea vestului (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Sezonul 1 Final. Ford își dezvăluie viziunea pentru o nouă narațiune îndrăzneață. Luminat de Bernard și de Omul în negru, Dolores se lasă de acord cu cine este. Maeve își stabilește planul de eliberare în timp ce Westworld se confruntă cu o revoltă majoră.

Westworld 1×1

Westworld 1×1

Ca o altă zi de fantezie joacă în Westworld - un parc vast și îndepărtat, unde oaspeții plătesc un dolar de top pentru a împărtăși aventurile sălbatice-vest cu "gazde" Android - programatorul de top Bernard Lowe, fondatorul parcului, Robert Ford, despre incidentele comportamentului aberant recoltarea în unele gazde recodate recent. Între timp, în orașul Sweetwater din Westworld, fiica unui fermier pe nume Dolores întâlnește un pistolar numit Teddy pe stradă - dar narațiunea lor previzibilă este înălțată de apariția unui om ...

Westworld 1×2

Westworld 1×2

O pereche de oaspeți, primul cronometru William și vizitatorul repetat Logan, ajung la Westworld cu așteptări și agende diferite. Bernard și șeful Asigurării Calității, Theresa Cullen, dezbate dacă o anomalie recentă a gazdei este contagioasă. Între timp, inginerul de comportament Elsie Hughes tweaks emoțiile Maeve, o doamnă în bordelul Sweetwater, pentru a evita o rechemare. Programatorul lui Cocky, Lee Sizemore, își pune ultima narațiune în echipă, dar doctorul Ford are alte idei. Omul în negru îi încurajează pe omul condamnat, Lawrence, să-l ajute să ...

Westworld 1×3

Westworld 1×3

Elsie și Stubbs se îndreaptă spre dealuri în căutarea unei gazde lipsă. Teddy primește un nou dosar, care îl înlătură în căutarea unui nou personaj negativ, lăsându-l pe Dolores singur în Sweetwater. Bernard investighează originile nebuniei și halucinațiilor din cadrul gazdelor. William găsește o atracție pe care ar vrea să o urmărească și o trage pe Logan de-a lungul călătoriei.

Westworld 1×5

Westworld 1×5

Dolores, William și Logan ajung la Pariah, o cetate construită pe decadență și încălcare - și sunt recrutați pentru o misiune periculoasă. Omul în negru întâlnește un aliat improbabil în căutarea lui pentru a debloca labirintul.

Westworld 1×4

Westworld 1×4

Dolores se alătură lui William și lui Logan pe o vânătoare de recompense în zonele rele. Omul din negru, cu Lawrence in Tow, găsește un indiciu critic în căutarea lui pentru a debloca labirintul. Dr. Ford și Theresa discută despre viitorul parcului. Maeve este tulburat de o viziune recurentă.

Westworld 1×6

Westworld 1×6

Elsie descoperă o posibilă sursă de sabotaj, în timp ce Bernard caută indicii pentru anomalii într-un sector considerat a fi abandonat. Theresa pune întrebări conducerii Ford în timp ce Lee întâlnește o nouă întâlnire la Westworld. Omul în negru și Teddy se luptă cu o garnizoană a Uniunii în încercarea lor de a traversa o frontieră.

Westworld 1×7

Westworld 1×7

Cu ajutorul lui Theresa, Charlotte își propune să expună defecte periculoase în creațiile lui Ford. William, Dolores și Lawrence călătoresc pe un teren înșelător. Maeve oferă un ultimatum lui Lutz și Sylvester. Cu spatele la perete, Bernard consideră că următoarea mutare.

Westworld 1×8

Westworld 1×8

Ford îi ordonă lui Bernard să renunțe la treburile obișnuite. Maeve urmărește să schimbe scenariul pentru povestea ei. Dolores găsește din ce în ce mai dificilă separarea viselor de realitate. Teddy este plină de amintiri întunecate, în timp ce omul în negru reamintește unele dintre durerile care au adus în acest moment critic.

Westworld 1×9

Westworld 1×9

Maeve abordează Hector cu un propunere îndrăzneață. William încearcă să îl convingă pe Logan să-l elibereze pe Dolores. Teddy și Omul în negru se apropie de ceea ce caută. Suspiciunile lui Stubbs sunt trezite. Ford îi avertizează pe Bernard împotriva căutării răspunsurilor la întrebările care au rămas neascultate.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.794)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]