Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Eugene Byrd

Arrow 4×20

Arrow 4×20

Când Oliver și Felicity caută o soluție magică pentru a învinge pe Darhk, Diggle, condus de răzbunare, ajunge pe locul lui Andy și se îndreaptă spre fratele lui. Între timp, Alex și Thea într-o vacanță care se transformă repede într-un coșmar.

Arrow 4×19

Arrow 4×19

Oliver și echipa se luptă să se conformeze morții lui Laurel, în special Diggle, care este copleșit de vină pentru că a ales să creadă că Andy se schimbase. Între timp, Lance refuză să creadă că fiica sa este într-adevăr plecată și îi cere lui Nyssa să o aducă înapoi. Un recente Black Canary observare în Star City doar pare să-și dovedească teoria lui că Laurel nu este de fapt mort.

Arrow 4×18

Arrow 4×18

Oliver și Diggle află că Merlyn va încerca să-l prăbușească pe Darhk din închisoare. Între timp, Laurel primește o ofertă surprinzătoare, iar Felicity sunt o discuție inimă cu inima cu Curtis.

Arrow 4×17

Arrow 4×17

Brie Larvan izbucnește din închisoare și se întoarce la Palmer Tech, amenințând să ucidă pe toți, cu excepția cazului în care primește biopanul implantat în coloana vertebrală a lui Felicity. Când Oliver își dă seama că Felicity, Thea și Donna sunt prinși în Palmer Tech cu toți ceilalți, el se uită la un surprinzător aliat pentru a ajuta echipa Arrow să salveze ziua.

Arrow 4×11

Arrow 4×11

Diggle trebuie să învețe să se încreadă în fratele lui Andy când un inamic al trecutului lor de război, un agent al organizației criminale Shadowspire, plătește o vizită la Star City. Cu toate acestea, Diggle învață mai mult decât un negociat pentru timpul petrecut în timpul războiului. Între timp, Oliver trebuie să învețe un nou mod de viață.

Arrow 4×10

Arrow 4×10

Oliver trebuie să se ocupe de consecințele devastatoare ale ultimului atac al lui Darhk. Căutînd răzbunare, Oliver continuă o urmărire brutală în căutarea lui Dahrk.

Arrow 4×9

Arrow 4×9

După ce orașul este atacat din nou, Oliver se confruntă cu o mișcare îndrăzneață împotriva HIVE. Malcolm verifică pe Thea și o lasă cu un avertisment. Lucrurile au o întorsătură oribilă când Damien Darhk se răzbună brutal la Oliver petrecerea de vacanță.

Arrow 4×7

Arrow 4×7

Bătălia continuă un meci Green Arrow cu Damien Darhk este complicată de o revelație șocantă. Thea's bloodlust se întoarce și își pierde controlul în fața lui Alex.

Arrow 3×14

Arrow 3×14

Malcolm îl pune pe Oliver și pe Thea într-o situație periculoasă care le aterizează pe Lian Yu cu fostul inamic al lui Oliver, Deathstroke. Într-o retrospectivă, Oliver și Maseo se întorc la Starling City pentru a prelua arma Omega bio.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.126)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.232)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]