Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Esmé Bianco

The Magicians 3×13

The Magicians 3×13

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul găsește ceea ce caută și încearcă o dată pentru totdeauna să obțină magie înapoi.

The Magicians 3×12

The Magicians 3×12

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Magicians 3×11

The Magicians 3×11

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Magicians 3×10

The Magicians 3×10

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin și Alice caută castelul pentru un obiect important, în timp ce Julia și Fen lucrează cu un dușm

The Magicians 3×9

The Magicians 3×9

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin, Kady și Alice încearcă să-i convingă pe un vechi prieten să se întoarcă acasă.

The Magicians 3×8

The Magicians 3×8

Julia și Fen investighează un grup periculos de magicieni, pe măsură ce domnia lui Eliot și Margo este contestată.

The Magicians 3×7

The Magicians 3×7

Margo face o poziție îndrăzneață împotriva Reginei Fairy. Quentin și Penny încearcă să recupereze un articol pierdut.

The Magicians 3×6

The Magicians 3×6

Quentin se confruntă încă cu dușmanul său cel mai formidabil; Julia îl ajută pe Alice cu un efort periculos.

The Magicians 3×5

The Magicians 3×5

Julia îi ajută pe Alice să navigheze într-o criză personală; Quentin și Eliot merg într-o aventură.

The Magicians 3×4

The Magicians 3×4

Pe măsură ce Eliot este vânat, Quentin și Julia descoperă un secret puternic legat de istoria lui Brakebills.

The Magicians 3×3

The Magicians 3×3

Alice și Quentin își vizitează părinții ca Kady și Julia explorează noi metode pentru a vindeca Penny.

The Magicians 3×2

The Magicians 3×2

Eliot se îmbarcă într-o căutare. Alice rulează de la un monstru. Quentin, Kady și Josh își continuă căutarea magiei.

The Magicians 3×1

The Magicians 3×1

Quentin și Julia încearcă să aducă magie înapoi. Julia explorează darul ei mic, dar semnificativ. Eliot și Margo se răstoarnă sub ocupația de zână. Kady caută o cale de a vindeca Penny.

The Magicians 2×1

The Magicians 2×1

În urma conflictului cu The Beast, Quentin și prietenii lui se luptă pentru un nou plan. Julia și Beastul fac o înțelegere periculoasă.

The Magicians 2×2

The Magicians 2×2

Quentin, Alice, Penny și Margo căută o nouă armă; Eliot se luptă cu regelui. Julia și Bestia găsesc un aliat neașteptat.

The Magicians 2×3

The Magicians 2×3

Quentin și prietenii se pregătesc din nou să se confrunte cu Bestia. Julia conspira cu Fiara și noul lor aliat pentru a atrage și prinde Reynard.

The Magicians 2×4

The Magicians 2×4

Quentin și Penny se angajează într-o căutare. Margo lucrează la o cale de al ajuta pe Eliot. Julia caută ajutorul unui vechi prieten.

The Magicians 2×6

The Magicians 2×6

Eliot încearcă să convoace duhul lui Alice în timp ce Julia și Kady urmează să-l scape de Reynard și de copilul său nenăscut. În Fillory, Eliot și Margo află că au dușmani din afara regatului lor, precum și din interior.

The Magicians 2×5

The Magicians 2×5

Quentin se adaptează la noua lui viață; Penny caută ajutor dintr-o sursă neașteptată; Eliot și Margo se luptă cu pericolul de conducere; Julia și Kady descoperă o altă consecință a atacului lui Reynard.

The Magicians 2×9

The Magicians 2×9

Quentin se apropie de ceea ce ar putea fi un sfarsit mort al problemei sale; Eliot riscă viața pentru regatul său, iar Margo se confruntă cu o afacere costisitoare pentru a proteja; Julia, Kady și Penny găsesc un posibil aliat.

The Magicians 2×8

The Magicians 2×8

Margo simte presiunea guvernării; Prietenii lui Iulia pun la îndoială comportamentul ei; Quentin se confruntă cu repercusiunile acordului pe care la făcut; Penny găsește o modalitate de ai ajuta pe Kady.

The Magicians 2×7

The Magicians 2×7

Julia și Kady îi angajează pe Quentin, Margo, Eliot și Penny pentru o violă magică.

The Magicians 2×11

The Magicians 2×11

Quentin și Julia fac o călătorie dificilă; Eliot se confruntă cu catastrofa monumentală în Fillory; Margo încearcă să remedieze afacerea rea ​​pe care a făcut-o; Penny găsește un nou aliat.

The Magicians 2×10

The Magicians 2×10

Quentin îi ajută pe Julia cu căutarea ei; Eliot încearcă să câștige poporul, pe măsură ce Margo încearcă să păstreze un devastatator secret; Penny și Kady sunt prinși între două facțiuni magice.

The Magicians 2×13

The Magicians 2×13

Quentin, Eliot, Julia și Margo adoptă un plan riscant de a proteja Fillory; Penny pune întrebări și Kady se ocupă de el.

The Magicians 2×12

The Magicians 2×12

Julia, Kady și Penny fiecare fac sacrificii pentru a se confrunta în cele din urmă cu Reynard; Quentin și Eliot află un adevăr deranjant despre Fillory

The Magicians 1×1

The Magicians 1×1

Un grup de douăzeci și șapte de oameni care studiază magia în New York descoperă o lume fantastică din viața reală care reprezintă o mare amenințare pentru omenire în această dramă adaptată din seria de cărți a lui Lev Grossman.

The Magicians 1×2

The Magicians 1×2

Studenții din Brakebills se luptă să facă față consecințelor unei catastrofe care se confruntă cu universitatea. Înapoi în Brooklyn, Julia face prima incursiune în lumea misterioasă a Vrăjitoarelor de Hedge.

The Magicians 1×4

The Magicians 1×4

Quentin se panică când se trezește într-un spital de psihiatrie. Între timp, deranjată de lupta ei cu Quentin, Julia se angajează să învețe vrăji mai puternice.

The Magicians 1×3

The Magicians 1×3

Alice sfârșește prin a risca totul pentru a descoperi adevărul din spatele dispariției fratelui ei. Quentin și Julia sunt implicați într-o reuniune volatilă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.932)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.801)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.709)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.579)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.609)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.