Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Eric Johnson

Caught 1×5

Caught 1×5

Caught (TV Mini-Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Slaney se îndreaptă spre Columbia, cu Ada, pentru a ridica banii lui Hearn, iar cu DEA și RCMP care îi închid, Slaney și Hearn se confruntă cu finalul sezonului 1.

Caught 1×3

Caught 1×3

Caught (TV Mini-Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Slaney și Hearn se reunesc în Cancun; Patterson și KC merg sub acoperire în încercarea de a surprinde Hearn.

Caught 1×4

Caught 1×4

Caught (TV Mini-Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În timp ce Slaney și Hearn se pregătesc să întâlnească un nou furnizor, Ada este invitat să descopere adevăratele intenții ale lui Slaney.

Caught 1×2

Caught 1×2

Pe drumul de la polițiști, David Slaney (Allan Hawco) este trimis la Montreal de Brian Hearn (Eric Johnson) pentru a ridica bani pentru o nouă afacere potențială. Complicațiile apar atunci când sunt expuse unele bagaje personale extreme între Hearn și Slaney. Și lucrurile se înrăutățește atunci când o cunoștință veche de afaceri pornește probleme.

Caught 1×1

Caught 1×1

David Slaney scapă din închisoare și încearcă să se conecteze cu partenerul său pentru o ultimă afacere, evitând detectivul de pe urma lui. Bazat pe romanul lui Lisa Moore.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.796)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.253)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.666)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.687)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.