Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Emmett Scanlan

Safe 1×1

Safe 1×1

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când fiica sa adolescentă nu se întoarce acasă după o petrecere, Tom Delaney furișează cu nerăbdare cartierul și află că prietenul ei lipsește.

Safe 1×2

Safe 1×2

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Din cauza faptului că un prieten era implicat în dispariția lui Jenny, Tom pretinde ajutorul lui Sophie. Emma investighează acuzațiile deranjante despre un profesor.

Safe 1×3

Safe 1×3

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Un vârf anonim duce la o urmărire frenetică - și un alt indiciu încurcat. Zoe elaborează o listă de ură. Tom se uită la o parte a lui Rachel pe care nu o cunoștea niciodată.

Safe 1×4

Safe 1×4

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Tom urmează un nou început despre Jenny, Sophie și Emma oferă știri devastatoare. Marshalls se luptă să-și păstreze răcoarea.

Safe 1×5

Safe 1×5

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În urma unei confruntări periculoase, Sophie îi avertizează pe Tom să nu mai facă investigația. Tom află că Jenny ascunde un secret.

Safe 1×6

Safe 1×6

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce un incendiu mort se înfurie, Tom urmărește frenetic telefonul lui Jenny. Mai multe detalii despre moartea lui Chris apar și o mărturisire distruge o familie.

Safe 1×7

Safe 1×7

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Sophie blochează încercările lui Tom de a vorbi cu Henry. În timp ce îl caută pe Bobby at Heaven, Tom și Pete găsesc o față familiară.

Safe 1×8

Safe 1×8

Safe (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Tom îi cere lui Sophie să ajungă la Bobby. Înainte de noaptea petrecerii, o intrare critică în jurnalul lui Rachel o trimite pe Jenny în căutarea adevărului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.789)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]