Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Emilie Cocquerel

The New Legends of Monkey 1×10

The New Legends of Monkey 1×10

În timp ce Monkey și Pigsy se rătăcesc în banchetul lui Davari, Tripitaka trebuie să depună mijloacele de a controla armata secretă a Demonilor de litere înainte ca Davari să poată dezvălui amploarea noilor sale puteri.

The New Legends of Monkey 1×1

The New Legends of Monkey 1×1

O fată descoperă o statuie a legendarului rege de maimuțe, dar pentru a elibera acest vechi Dumnezeu din închisoarea sa de piatră, trebuie să-și găsească mai întâi coroana de aur, o coroană care a căzut în mâinile demonilor.

The New Legends of Monkey 1×2

The New Legends of Monkey 1×2

După eliberarea regelui Monkey, Tripitaka este șocat să-l găsească indiferent față de misiunea Scholarului. Luptându-se să-l țină pe o parte și încă urmărit de Demoni, ea găsește ajutor în cele mai puțin probabile locuri.

The New Legends of Monkey 1×3

The New Legends of Monkey 1×3

Când Monkey și Sandy se află prizonieri la prințesa Locke, o Tripitaka care a scăpat trebuie să-l convingă pe Pigsy să-și abandoneze amanta și să o ajute să-i salveze pe cei doi Zei.

The New Legends of Monkey 1×4

The New Legends of Monkey 1×4

În timp ce eroii se îndreptau spre Munții Apuseni, ei sunt interceptate de o bandă de bandiți rebeli, care se închină legendei Regelui Monkey. Când liderul descoperă că Tripitaka poate controla coroana pe care intenționează să o captureze pe Monkey.

The New Legends of Monkey 1×5

The New Legends of Monkey 1×5

Monkey, Pigsy și Sandy sunt strălucite de un Demon șamanic mistic și dus într-o închisoare ciudată numită Ground Breaking.

The New Legends of Monkey 1×6

The New Legends of Monkey 1×6

Pe măsură ce maimuța călătorește mai departe în trecut, Tripitaka trebuie să acționeze repede înainte de a se pierde pentru totdeauna. Folosind sutra, ea este în stare să găsească o cale de a merge după Monkey, și în acest fel dezvăluie misterul închisorii sale.

The New Legends of Monkey 1×7

The New Legends of Monkey 1×7

În timp ce Tripitaka, Monkey, Pigsy și Sandy fug de șaman și de demonicul lui, ei caută adăpost într-o pădure întinsă.

The New Legends of Monkey 1×8

The New Legends of Monkey 1×8

Tripitaka pleacă din căutare pentru a merge în căutarea mamei ei, dar Sandy nu o va lăsa să călătorească singură, iar cele două călătorii spre Apă de Nord.

The New Legends of Monkey 1×9

The New Legends of Monkey 1×9

Pe măsură ce maimuțele și porcii se ascund în zidurile palatului lui Davari, Tripitaka își dă seama de ce Davari este atât de hotărât să traducă Scrolurile Sacre. Îl poate împiedica să completeze traducerea înainte de a fi prea târziu?

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.594)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.903)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.281)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.457)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.774)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]