Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elliott Gould

9JKL 1×16

9JKL 1×16

În timp ce digera rufele murdare care sunt difuzate în cartea despre fosta soție a lui Josh despre familia lor, Roberts este înfricoșător să afle că Josh intenționează să se împace cu ea.

9JKL 1×1

9JKL 1×1

Un moment în viața adultă a lui Mark Feuerstein, când locuia în apartamentul 9K în clădirea în care a crescut, așezată între apartamentul părinților săi, 9J; și fratele său, cumnata și apartamentul copilului lor, 9L și încercările sale de a stabili limite cu familia sa intruzivă, dar bine înțeleasă

9JKL 1×2

9JKL 1×2

Misiunea lui Josh de a-și câștiga prima noapte de succes este deraiată când data, Lily, se leagă cu părinții săi în dimineața următoare. De asemenea, Andrew este surprins să afle că Eva a intenționat ca el să fie o noapte de o noapte.

9JKL 1×4

9JKL 1×4

Josh cere să se alăture lui Andrew și jocului lunar de rachetă al lui Harry. Eve și Judy își petrec begrudgingly seara liberă împreună.

9JKL 1×3

9JKL 1×3

Judy îl forțează pe Josh să aleagă între ea și noul său cel mai bun prieten, Luke, când află că prietenul său este vecinul de sus susținând că a cauzat daune de apă. De asemenea, Andrew îi cere lui Nick portarul să-l ajute să adune noul playpen al lui Wyatt.

9JKL 1×6

9JKL 1×6

Harry și Judy dușman Andrew cu atenție după ce el a ateriza un concert local de televiziune ca un corespondent medical, cu ajutorul lui Josh. De asemenea, când Eva devine frustrat de lipsa limitelor dintre indienii ei și Andrew, încearcă să-și îndrepte atenția către Josh.

9JKL 1×10

9JKL 1×10

Dupa ce a aflat ca Josh si Eva nu doresc parcurile lor de inmormantare, Harry si Judy incearca sa gaseasca un cuplu compatibil pentru a petrece eternitatea; Josh se îmbată cu sora lui Nick.

9JKL 1×7

9JKL 1×7

Eve și Josh se bizuiesc în atenția noii băieți, Sara, până când Josh își dă seama că este mai bine cu copiii decât adulții. De asemenea, după ce Andrew îl face pe Harry și pe Judy un nou televizor, ambii își amintesc de ce preferă să se uite în camere separate

9JKL 1×9

9JKL 1×9

După ce Harry se îmbolnăvește, Josh îl însoțește pe Judy într-o evadare spa pre-planificată, în care toată lumea crede că cei doi sunt un cuplu. În timp ce acolo, Josh se substituie între "date" cu mama sa și Natalie, o femeie pe care o întâlnește la spa

9JKL 1×5

9JKL 1×5

Josh este prins într-o legătură, după ce a refuzat să-i dea lui Judy o cheie nouă de rezervă în apartamentul său; Eve încearcă să evite tăierea de pe carte de vacanță de familie.

9JKL 1×8

9JKL 1×8

Josh îi cere lui Nick să-l recupereze pe Nana Roberts de la casa ei de îngrijire medicală pentru adunarea de familie a Zilei de Ziua Recunostintei, dar când Nick vine cu nana greșită, familia este nevoită să se ocupe de un străin care antagonizează pe toată lumea. De asemenea, Judy incepe sa isi dea seama de tendintele sale critice, iar Andrew se pregateste pentru un film sexy.

9JKL 1×14

9JKL 1×14

După ce Harry se reîntâlnește într-o săptămână de lucru de patru zile, Josh sugerează că el ia cursuri de actorie vineri pentru a evita să petreacă ziua împreună; Josh este frustrat de refuzul lui Harry de a sparge caracterul acasă; Judy este chemat înapoi la medicul ei pentru un alt test.

9JKL 1×12

9JKL 1×12

Josh și Nick îi antrenează pe prietenul lor, Luke, despre cum să se despartă cu prietena lui; Judy și Harry îi invită pe rivalii lor să joace podul; Andrew și Eva își sărbătoresc aniversarea cu propria lor tradiție dăruitoare.

9JKL 1×13

9JKL 1×13

După ce Josh îl lovește pe Lauren, fiica prietenului lui Judy, Myra, au o epifanie despre natura întâlnirii lor, și toate se întorc înapoi la amestecul mamei lor. De asemenea, Eve și Andrew sunt obosiți să-l lase pe Harry să-l îngrijoreze pe Wyatt, așa că au însoțit-o pe Nick să-i îngrijoreze pe amândoi.

9JKL 1×11

9JKL 1×11

Josh este îngrozit când directorul noului său film își angajează părinții ca actori de bază în cea mai importantă scenă; Nick încearcă să-l învețe pe Andrew să danseze.

9JKL 1×15

9JKL 1×15

Judy este hotărât să-l ajute pe Josh să recâștige atenția lui Patty, fostul său stalker, atunci când sentimentele lui sunt rănite, că ea este acum fixată pe un actor în devenire. De asemenea, Andrew și Eva încearcă să se conecteze intelectual peste citirea aceleiași cărți.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.161)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.582)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]