Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ellen Barkin

Animal Kingdom 3×8

Animal Kingdom 3×8

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Lovitura de buruienile se înrăutățește și lăsă J și Deran blocați. Papa și capul lui Billy se îndreaptă când Craig încearcă să păstreze pacea între ei. Smurf află ce J se ascunde de la ea de când a plecat. The weed heist goes awry and leaves J and Deran stranded. Pope and Billy butt heads as Craig tries to keep the peace between them. Smurf learns about ...

Animal Kingdom 3×7

Animal Kingdom 3×7

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Deran conduce taxa în planificarea heist buruienilor; Lucy îl numește pe Papă în Mexic pentru informații despre asasinarea lui Baz; J atinge un punct de rupere cu Smurf; Craig află mai multe despre prietena lui Billy, Frankie. Deran leads the charge in planning the weed heist; Lucy calls Pope down to Mexico for some intel on Baz's murder; J reaches a breaking point with Smurf; Craig learns more ...

Animal Kingdom 3×6

Animal Kingdom 3×6

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna J încearcă să-și facă relația cu munca lui Nicky, în timp ce se confruntă cu presiuni din partea lui Smurf pentru a curăța capăturile libere; Craig îi adună pe băieți pentru a apăra reputația lui Cody în oraș atunci când cei din afară se deplasează pe teritoriul lor; Billy îi oferă lui Deran o idee pentru un loc de muncă. J tries to make his relationship with ...

Animal Kingdom 3×5

Animal Kingdom 3×5

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Deran își cunoaște tatăl, Billy, și îl ajută pe J cu o dilemă. Pearce se închide în operațiunea de spălare a lui Smurf. Craig descoperă un secret care îl trimite la Smurf. Nicky trebuie să decidă dacă aparține familiei Cody sau nu.

Animal Kingdom 3×3

Animal Kingdom 3×3

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Smurf navighează în politica penitenciară. J menține afacerea familială pe linia de plutire prin aducerea băieților Cody. Nicky se găsește în necaz atunci când încearcă să-i impresioneze pe un vechi prieten.

Animal Kingdom 3×4

Animal Kingdom 3×4

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Cody și băieții dau naștere unui viol fără Smurf sau Baz și primesc oaspeți neașteptați care îi așteaptă când se întorc. Smurf cere ca J să strângă operația în timp ce se ocupă de problemele proprii în închisoare.

Animal Kingdom 3×2

Animal Kingdom 3×2

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna J încearcă să mențină afacerea familială pe linia de plutire; Deran face unele miscari pe cont propriu; Papa învață părinții pe loc în timp ce se îngrijește de Lena; Craig face dușmani în Mexic.

Animal Kingdom 3×1

Animal Kingdom 3×1

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Baz se apucă de viață, iar Cody și băieții își determină următoarea mișcare după filmare. Smurf primește niște știri surprinzătoare în timpul închisorii.

Animal Kingdom 2×4

Animal Kingdom 2×4

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Bara este setată să se deschidă, dar Deran se îngrijorează să-i spună lui Smurf despre asta. Papa și Amy merg la o întâlnire.

Animal Kingdom 2×3

Animal Kingdom 2×3

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Smurf duce J în deșert pentru un vechi prieten al lui; Baz vizitează Lucy în Mexic; Papa se leagă cu Amy de la mega-biserică, în timp ce îi supraveghează pe Lena; Deran consideră că va risca să obțină o licență pentru băuturi.

Animal Kingdom 2×2

Animal Kingdom 2×2

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Băieții se ocupă de un nou loc de muncă, în timp ce Smurf se adaptează la ieșirea din bucla. Deran îi cere lui Papa și lui Craig să-l ajute să facă niște bani buni. Baz se uită la dispariția lui Catherine.

Animal Kingdom 2×5

Animal Kingdom 2×5

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Băieții se învârt în mișcare, dar Craig are gânduri secundare. Javi plătește Smurf o vizită surpriză.

Animal Kingdom 2×6

Animal Kingdom 2×6

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Javi pune presiune asupra Smurf-ului, așa că îi invită pe J pentru ajutor. Baz se confruntă cu un secret care a fost ascuns de Catherine.

Animal Kingdom 2×7

Animal Kingdom 2×7

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Băieții contemplă cât de departe vor merge să-l ajute pe Smurf să elimine Javi. Un ciobit Nicky și J inch mai aproape împreună.

Animal Kingdom 2×8

Animal Kingdom 2×8

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Poliția a făcut presiune asupra lui Amy pentru a găsi adevărul despre jaful bisericii, iar Papa încearcă să abată suspiciunea. Craig planifică o violă neobișnuită. Baz supraveghează Smurf pentru a afla secretele ei.

Animal Kingdom 2×9

Animal Kingdom 2×9

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Când Baz iese din heath de iahturi, Craig și Deran iau în considerare opțiunile lor. Între timp, Baz recrutează J pentru o muncă mai personală.

Animal Kingdom 2×10

Animal Kingdom 2×10

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Craig îl conduce pe băieți și pe Nicky în piratarea unui iaht, în timp ce Smurf investighează cine a jefuit-o.

Animal Kingdom 2×11

Animal Kingdom 2×11

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Deran și Craig se amestecă în schema lui Marco. Papa se rupe. Smurf află cine a jefuit-o și face Jay o ofertă. Baz continuă cu planul său pentru Smurf.

Animal Kingdom 2×12

Animal Kingdom 2×12

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Baz face mutarea pentru a conduce familia în timp ce Smurf este în închisoare, dar frații săi au alte planuri.

Animal Kingdom 2×1

Animal Kingdom 2×1

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna După o erupție periculoasă, băieții îl învinuiesc pe Smurf trimițând valuri de șoc prin familie. Baz se confruntă cu a fi un singur părinte și Deran face planuri pentru viitor.

Animal Kingdom 1×10

Animal Kingdom 1×10

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Papa și Smurf încearcă să-l țină pe Baz de la găsirea adevărului despre Catherine, banii proveniți din lovitura lor din Camp Pendleton au trecut. Dar există probleme mai mari în cadrul Cody Gang.

Animal Kingdom 1×9

Animal Kingdom 1×9

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Codys urmăresc cel mai mare scor al vieții lor, deoarece polițiștii l-au pus într-o poziție imposibilă. Între timp, Catherine ajunge să facă amendamente, ridicând suspiciunile lui Smurf în acest proces, iar Papa este invitat să investigheze.

Animal Kingdom 1×8

Animal Kingdom 1×8

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Tensiunile se ridică la înălțime, pe măsură ce Codys se pregătește pentru marele lor jaf. Catherine primește un șoc și trebuie să decidă ce este mai bine pentru familia ei. J se confruntă cu presiunea polițiștilor.

Animal Kingdom 1×7

Animal Kingdom 1×7

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Smurf se ocupă de afaceri neterminate, Craig și Deran aruncă o petrecere la casă. Forțat să-și accelereze programul, Baz ia ultimul pas în lungul con. J face o greșeală periculoasă.

Animal Kingdom 1×6

Animal Kingdom 1×6

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Când Papa testează pozitiv medicamentele, Smurf face tot ce este necesar pentru a menține familia intactă. Baz își face frații să-și jefuiască o casă ca parte a planului său mai mare.

Animal Kingdom 1×5

Animal Kingdom 1×5

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Când Deran nu se va întoarce acasă, Papa merge la măsuri extreme. Baz primește o idee pentru următoarea slujbă a lui Codys. J iese cu profesorul său, în timp ce Smurf se confruntă cu trecutul ei.

Animal Kingdom 1×4

Animal Kingdom 1×4

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Pe măsură ce băieții se pregătesc pentru ziua de naștere a Papei, Smurf vrea să știe dacă se joacă după regulile ei. J învață mai multe despre înstrăinarea mamei sale de familie.

Animal Kingdom 1×3

Animal Kingdom 1×3

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Craig se recuperează din rana lui, Baz și Craig se ocupă de niște asociați vechi din Mexic. Între timp, legat de bani, Papa îi acuză și frânghiile Deran și J într-o slujbă fără cunoștințele lui Smurf. Amenințată de participarea lui J, Deran trimite J un mesaj teribil.

Animal Kingdom 1×2

Animal Kingdom 1×2

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Codys trebuie să se ocupe de consecințele heistului, deoarece descoperă că tot nu merge așa cum era planificat. Smurf îi trimite pe băieții săi să lege legăturile libere, dar eforturile ei sunt complicate de rivalitatea crescândă a lui Baz și Pope. Pe măsură ce Papa devine din ce în ce mai volatil, J se află în mijloc.

Animal Kingdom 1×1

Animal Kingdom 1×1

Animal Kingdom - Împaratia fiarelor (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Un adolescent se aruncă în pericol atunci când se mută cu rudele sălbatice într-o comunitate de surf.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.814)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.525)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.954)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.