Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elizabeth Tavares

MacGyver 2×18

MacGyver 2×18

MacGyver (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Când Matty și echipa caută un fost tehnician guvernamental care a furat informații clasificate și a evitat captura, se reunesc cu Coltonii, familia vanatorilor de recompense, care urmăresc același om din diferite motive.

MacGyver 2×17

MacGyver 2×17

Mac, Jack și Riley au încercat să găsească un informator informat după ce a fost răpit și dus la Cernobîl de un șef de crimă internațional care este îngrijorat că va furniza informații incriminatoare CIA. De asemenea, Bozer se străduiește să păstreze un secret de la Matty.

MacGyver 2×16

MacGyver 2×16

MacGyver, Leanna, Riley și Bozer se prezintă ca cupluri de luna de miere într-o stațiune pentru a obține informații despre un criminal de război sârb de la noul său fiu căsătorit. De asemenea, Bozer se întreabă dacă Matty știe despre relația sa cu Leanna, iar Jack îl recrutează pe Elwood pentru al ajuta să intre în casa lui Matty.

MacGyver 2×14

MacGyver 2×14

Când echipa se îndreaptă către New Orleans pentru a urmări pe artistul care se prezintă ca soția lui "Duke Jacoby" Jack, Jack este în pericol când dușmanii lui Duke se întorc în răzbunare.

MacGyver 2×11

MacGyver 2×11

LAPD întrerupe celebrarea Crăciunului unui brain pentru un atac Mac pentru terorism atunci când găsește un corp într-o clădire distrusă de o bombă construită de Mac.

MacGyver 2×13

MacGyver 2×13

În timp ce Mac participă la o provocare pentru operatorii guvernamentali de a crea robotizate mașini de luptă, el trebuie să-i ajute pe cel mai mare concurent al său, Allie, când mașina ei este hacked și se îndreaptă către Pentagon. De asemenea, Jack participă la reuniunea sa de liceu, sperând să se întâlnească cu un vechi rival, care îl învinge pe el ca regelui.

MacGyver 2×1

MacGyver 2×1

Folosind un telefon mobil și o minge de fotbal, MacGyver și echipa caută un Navy SEAL despre care se crede că este viu în captivitate în Orientul Mijlociu.

MacGyver 2×2

MacGyver 2×2

Folosind un colier și un transmițător cu microunde, Mac și echipa încearcă să localizeze Riley după ce prima ei misiune solo cu un grup de hackeri periculoși se stinge de pe șine

MacGyver 2×4

MacGyver 2×4

Când drogurile Murdoc și răpește MacGyver, Mac folosește un ac și dinții săi de a scăpa și a se alătura echipei pentru a salva viitoarea victimă a lui Murdoc.

MacGyver 2×5

MacGyver 2×5

Echipa este retrasă de la planurile lor de Halloween atunci când se îndreaptă spre triunghiul îngrozitor de Bermuda pentru a prelua fiul vicepreședintelui după ce avionul său coboară cu un prizonier misterios la bord.

MacGyver 2×3

MacGyver 2×3

Folosind legăturile cu manșetă și firul, MacGyver și echipa merg sub acoperire într-un cazinou de mize mari pentru a fura diamantele dintr-o boltă înainte ca un grup terorist să ajungă acolo și să comercializeze bijuteriile pentru o armă de distrugere în masă.

MacGyver 2×6

MacGyver 2×6

Folosind un casetofon și o găleată de plastic, Mac și echipa încearcă să stingă un incendiu masiv de puț de petrol într-un sat nigerian, stabilit de un grup rebele, care încearcă să-și răstoarne guvernul prin distrugerea celei mai valoroase resurse.

MacGyver 2×8

MacGyver 2×8

Când MacGyver și Jack "fură" o pictură neprețuită, folosindu-se de o cârpă de masă și de dantelă pentru pantofi, pentru a desena un ascunse un deținător de artă infanos furat, ei se termină să se scoată din tabăra echipei dealerului. De asemenea, tatăl străin al lui Riley, Elwood, cere să facă parte din viața ei, iar Matty îl trimite pe Bozer într-o tabără de antrenament spionat.

MacGyver 2×9

MacGyver 2×9

Mac și echipa urmează un grup de mercenari indonezieni care transportă o cantitate letală de gaze nervoase furate, în speranța de ai urmări pe periculoșii lor lideri. De asemenea, Jack se confruntă cu Elwood despre Riley, iar Bozer este împins până la limită în școala de spionaj.

MacGyver 2×7

MacGyver 2×7

MacGyver folosește un încălzitor și un sos fierbinte pentru a ajuta un candidat cheie la președinție în Ecuador să primească un transplant de inimă cu care are nevoie disperată după ce un grup rebel încearcă să saboteze livrarea organului.

MacGyver 2×10

MacGyver 2×10

Când 32 de studenți sunt blocați pe o navă de cercetare din Oceanul Arctic, fără căldură și erupții de incendii, Mac dezvoltă o legătură emoțională cu liderul grupului, prin chat-ul video, în timp ce relatează cum să rămână în viață în timp ce așteaptă o navă de salvare. De asemenea, Jack îi răpește pe Elwood pentru a afla ce înșelătorie are până la urmă, iar sentimentele lui Bozer față de Leanna devin mai puternice.

MacGyver 2×12

MacGyver 2×12

Când Mac și Jack sunt prinși în interiorul casei lui Mac, nemesisul lui, The Ghost, un falsificat cu explozibil, Mac folosește un karaoke mic și un transformator audio pentru ca echipa să știe că această bombă este o distragere pentru una mai mare. De asemenea, prin flashback-uri, prima întâlnire contencioasă a lui Mac și Jack se desfășoară.

MacGyver 1×1

MacGyver 1×1

Angus MacGyver și Jack Dalton, agenți speciali ai Departamentului de Servicii Externe (DXS), se alătură forțelor pentru a recupera o lipsă bioparpa care are capacitatea de a distruge o sută de oameni cu o singură picătură.

MacGyver 1×18

MacGyver 1×18

Când Mac și echipa se deplasează în Hawaii pentru a ajuta la eforturile de reducere a cutremurelor, ei se alătură echipei Chin și Kono de la grupul de lucru Five-0 pentru a salva un grup de oameni de știință guvernamentali prinși într-o clădire. Cu toate acestea, pe măsură ce lucrează la salvarea complicată, un grup care folosește haosul ca o distragere a atenției are scopul de a fura arma de top secret din partea oamenilor de știință.

MacGyver 1×2

MacGyver 1×2

MacGyver și echipa încearcă să salveze Sarah, fostul partener al CIA / fostă iubită a CIA care a dispărut în Venezuela, după ce a obținut dovezi pentru a obține un dealer internațional de armament.

MacGyver 1×19

MacGyver 1×19

Mac și Jack ajută prietenii apropiați ai Mac de la MIT după ce își înșelă propria moarte pentru a împiedica pe cineva să-l ucidă pentru a suprima cercetarea științifică.

MacGyver 1×4

MacGyver 1×4

Mac și Jack sunt parteneri cu versiuni mai vechi de ei înșiși, un programator de bombe rusesc și robotul său înstrăinat, pentru a închide o capcană din Moscova. Dar când computerul anticat necesar pentru a dezactiva capul de război devine inoperabil, Mac trebuie să găsească o modalitate de ao repara numai cu bandă și cabluri în timp pentru a preveni un nou Război Rece.

MacGyver 1×20

MacGyver 1×20

Când echipa interceptează un mesaj al unui grup terorist destinat lui Murdoc, Mac reprezintă un psihopat să salveze țintă și să afle de ce vrea ca Murdoc să-l asasineze.

MacGyver 1×3

MacGyver 1×3

MacGyver și echipa se află în Malaysia pentru a extrage un om de bani al grupurilor teroriste, Ralph, care deține informații cheie pentru un atac iminent. Dar misiunea merge spre sud când omul este împușcat, iar acum, cu un permis de conducere și un dezinfectant de mâini, MacGyver trebuie să-l țină pe Ralph în viață pentru a afla planurile teroriștilor.

MacGyver 1×17

MacGyver 1×17

Misiunea lui Bozer de peste hotare devine teribil de greșită atunci când Mac și echipa sunt acuzați pentru o bombă teroristă, iar Fundația Phoenix este forțată să respingă.

MacGyver 1×5

MacGyver 1×5

Folosind doar o cotieră, o tijă de perdea și o scobitoare, MacGyver trebuie să fixeze un sabot de tren pentru a proteja un avertizor de îngrijire sunt dovada că bossul vând arme inamicilor americani.

MacGyver 1×21

MacGyver 1×21

Murdoc avansează cu planurile sale de răzbunare împotriva lui MacGyver, recrutând recentul coleg de cameră pentru a se infiltra în complexul Phoenix ca "tehnician de laborator" și ucide fiecare agent din interior.

MacGyver 1×6

MacGyver 1×6

Folosind doar o cheie și o frânghie, MacGyver trebuie să difuzeze o bombă fixată în apropierea Națiunilor Unite de un vechi nemesist, "The Ghost", un criminal notoriu al cărui lucru ia ucis mentorul și urmărește înainte să lovească din nou.

MacGyver 1×7

MacGyver 1×7

MacGyver este însărcinat să meargă sub acoperire ca deținut într-o închisoare de securitate maximă pentru a izbucni pe El Noche, un picior de droguri notoriu, care folosește doar baterii și sare, și îl urmărește în locația secretă a cartelului și îl dezmembrează.

MacGyver 1×10

MacGyver 1×10

Mac și echipa nu au timp să-și amintească în timp ce vizitează orașul natal al lui Mac și Bozer când încep imediat să caute o minune răpită de la vechea școală de mijloc a lui Mac, Valerie.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.140)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.291)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]