Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elizabeth Kruger

Salvation 2×7

Salvation 2×7

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat    

Salvation 2×6

Salvation 2×6

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat    

Salvation 2×5

Salvation 2×5

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat    

Salvation 1×1

Salvation 1×1

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Când studentul de gradul MIT, Liam Cole, descoperă că un asteroid urmează să se ciocnească cu Pământul în 186 de zile, el se alătură forțelor cu miliardarul tehnician Darius Tanz și guvernul american pentru a încerca să o oprească - și împreună se întâlnesc în cea mai mare conspirație.

Salvation 1×11

Salvation 1×11

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Grace și Harris trebuie să creeze o alianță atunci când viața copiilor lor este în pericol. De asemenea, Liam prezintă Jillian cu o propunere neobișnuită.

Salvation 1×12

Salvation 1×12

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Darius, Grace și Harris își unește forțele pentru a demonstra că președintele a fost ucis. De asemenea, Grace îi spune lui Zoe adevărul.

Salvation 1×13

Salvation 1×13

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Harris, Grace și Darius trebuie să răstoarne guvernul ilegal, iar Darius face planuri finale pentru chivot.

Salvation 2×1

Salvation 2×1

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Secretul asteroidului devine public în urma unui incident nuclear, punând lumea pe un curs periculos. De asemenea, Darius, Grace, Liam și Harris trebuie să se adapteze la noi roluri într-un peisaj de frică și tulburări civile.  

Salvation 2×2

Salvation 2×2

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Darius și Grace trebuie să creeze o deviere emoțională pentru a obține o cooperare internațională. De asemenea, Liam întâlnește un nou om de știință cu un trecut misterios.  

Salvation 2×3

Salvation 2×3

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Loialitățile sunt testate când Grace este rugat să fie sub jurământ. De asemenea, Darius îndeplinește misiunea Liam cu o misiune periculoasă; și un act de violență plin de șocuri împinge națiunea în haos.  

Salvation 2×4

Salvation 2×4

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Grace se îmbarcă într-o misiune periculoasă, relația dintre Liam și Darius este testată.  

Salvation 1×2

Salvation 1×2

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Darius și Liam muncesc să inventeze o tehnologie teoretic imposibilă pentru a devia asteroidul, iar Grace riscă totul pentru al ajuta pe Darius. De asemenea, Liam se îndreaptă acasă spre Boston pentru a descoperi cercetarea critică, dar în schimb găsește ceva șocant.

Salvation 1×3

Salvation 1×3

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Este o cursa impotriva timpului ca Darius trebuie sa-si accelereze planul de a opri asteroidul inainte ca Pentagonul sa-l inchida. De asemenea, Grace trebuie să ia decizii dificile care ar putea avea consecințe de viață sau moarte pentru milioane de oameni, iar Liam și Jillian se reunesc în circumstanțe surprinzătoare.

Salvation 1×4

Salvation 1×4

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Pentru a dovedi lui Harris și a lui Grace că nu este un trădător, Darius trebuie să dezvăluie unul dintre cele mai stricate secrete ale lui. De asemenea, Liam îi ajută pe Jillian să se adapteze la noul său loc de muncă la Tanz.

Salvation 1×5

Salvation 1×5

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat În timp ce Darius lucrează pentru a descoperi cine la ucis pe prietenul său Lazlo, el este forțat să se gândească la trecutul său, iar Liam descoperă cine a vândut secrete rusilor.

Salvation 1×6

Salvation 1×6

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Darius recrutează Grace, Harris și Liam pentru o misiune periculoasă, iar Jillian îl confruntă pe Liam despre secretul său.

Salvation 1×7

Salvation 1×7

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Grace și Darius alunecă în Rusia în spatele lui Harris în încercarea de a opri un potențial conflict nuclear. De asemenea, Liam caută alinare cu Amanda.

Salvation 1×8

Salvation 1×8

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Fragmentat pentru crimă, Darius și Grace trebuie să încerce să scape din Rusia, iar Liam încearcă să îl convingă pe Jillian să se întoarcă la Tanz.

Salvation 1×9

Salvation 1×9

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Grace scapă îngrozitor de un asasin mortal, iar Darius și Liam fac alianțe puțin probabile.

Salvation 1×10

Salvation 1×10

Salvation - Salvarea (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Grace și Darius caută răspunsuri de la președinte și Harris descoperă secrete mortale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.783)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]