Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elizabeth Hurley

The Royals 4×10

The Royals 4×10

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Restul familiei se unește pentru a lupta împotriva unui dușman formidabil.

The Royals 4×9

The Royals 4×9

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Adevăratele intenții ale lui Liam sunt dezvăluite; Jasper îl ajută pe Liam cu un plan.

The Royals 4×8

The Royals 4×8

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Știți despre ce este vorba?

The Royals 4×7

The Royals 4×7

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Eleanor atrage ajutorul lui Jasper pentru una din misiunile sale ascunse. Helena începe un nou capitol la un eveniment regal în care presa atacă Willow. Cyrus întâlnește un aliat puțin probabil.

The Royals 4×6

The Royals 4×6

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Tensiunile se ridică la o cină de familie care sărbătorește ziua de naștere a reginei, în timp ce Liam aduce un oaspete surprinzător, iar Jasper află identitatea celui care la împușcat.

The Royals 4×5

The Royals 4×5

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Robert își extinde puterea mai mult ca niciodată și exilă pe un Cyrus neloial. Eleanor se angajează într-o misiune secretă, iar Helena explorează opțiunile sale romantice.

The Royals 4×4

The Royals 4×4

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română O totală întunecare scânteie haos în Londra; Sentimentele lui Willow pentru Robert devin mai puternice; Eleanor deschide palatul pentru public; Jasper se află în mijlocul unei revolte.

The Royals 4×3

The Royals 4×3

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liam face o mișcare mare cu dovezile pe care le are asupra lui Robert; Eleanor folosește statutul ei pentru ai ajuta pe alții; Helena se află în centrul unui nou scandal.

The Royals 4×2

The Royals 4×2

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Cyrus îi ajută lui Liam să adune informații despre Robert. Un concurent apare ca Helena și Willow evaluează posibilele mirese pentru Robert. Jasper merge necinstit la o conferință de presă, în timp ce Eleanor urmărește.

The Royals 4×1

The Royals 4×1

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Robert câștigă popularitate în turneul său de încoronare, în timp ce Jasper și Liam au informații care i-ar putea pune capăt domniei; Eleanor trebuie să aleagă între întoarcerea la Jasper sau lucrul în străinătate cu Sebastian.

The Royals 3×1

The Royals 3×1

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După moartea ucigașului regelui Simon, familia regală se întoarce cu o perspectivă nouă. Liam caută consolare în locuri nerecunoscute, în timp ce prințul Robert este descoperit că este în viață.

The Royals 3×2

The Royals 3×2

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Helena intenționează să obțină dovada. Liam începe o relație nouă, dar complicată. Jasper și Eleanor privesc trecutul pentru a-și inspira viitorul.

The Royals 3×3

The Royals 3×3

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce, sub vreme, Helena se agăță de un program de televiziune în realitate. Paternitatea adevărată a lui Liam și Eleanor este dezvăluită într-un moment în care prințul și printesa se concentrează pe relații pasionale.

The Royals 3×4

The Royals 3×4

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Jasper și Eleanor se scufundă în relația lor, în timp ce Liam trebuie să-și reevalueze ultima încercare, trecutul regelui Cyrus îi plătește o vizită, iar palatul organizează o conferință de presă pentru a anunța știrile pătrunderii pământului.

The Royals 3×5

The Royals 3×5

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În ajunul unei apariții foarte publice, criza privată a familiei amenință să se facă publice. Beck se întoarce în palat, cu privirile sale fixate pe Eleanor, și o confruntare cu Jasper rezultă.

The Royals 3×6

The Royals 3×6

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Crăciunul vine în palat. Liam eliberează impulsiv personalul, forțând familia să se descurce singură. O lovitură sexuală pentru Helena are consecințe neașteptate.

The Royals 3×7

The Royals 3×7

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Regaliile se pregătesc pentru Gala Poporului, unde fiecare membru al familiei este scos la licitație pentru caritate. Cyrus inițiază un plan pentru a-și păstra coroana. Liam și Robert s-au despărțit într-un meci de box de caritate.

The Royals 3×8

The Royals 3×8

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Jasper încearcă să obțină o afacere pentru a-și proteja trecutul și pentru a-și asigura viitorul. Helena se îndepărtează pentru o călătorie romantică la Paris. Eleanor participă la o fugă de tigru aproape goală. Liam și Willow încearcă să navigheze în apele emoționale.

The Royals 3×9

The Royals 3×9

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Eleanor și regina Helena iau în considerare invitații romantice. Un Consiliu Privat se întâlnește pentru a determina cine va domni ca un adevărat rege al Angliei. Jasper dezvăluie lui Liam informații care prezintă un nou mister pentru monarhie.

The Royals 3×10

The Royals 3×10

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liam se găsește în locuri neașteptate, inima lui Helena sparge o pierdere recentă, iar Jasper face o piesă finală pentru inima lui Eleanor. Modificările istorice asigură că nimic nu va mai fi la fel.

The Royals 2×7

The Royals 2×7

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Regina Helena și Prințesa Eleanor împărtășesc un timp de legătură neașteptat, în timp ce prințul Liam îl investighează pe Domino.

The Royals 2×8

The Royals 2×8

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Relațiile sunt schimbate pentru totdeauna atunci când istoria familiei lui Royals este chemată să se întrebe.

The Royals 2×9

The Royals 2×9

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Incertitudinea abundă când întrebările despre criminalul regelui intră în prim plan, iar structura monarhiei este provocată.

The Royals 2×10

The Royals 2×10

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Familia regală se confruntă cu posibilitatea desființării monarhiei.

The Royals 2×1

The Royals 2×1

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După moartea regelui Simon, monarhia noului rege al regelui Cyrus este pe deplin prezentată la meciul cu poarta regală, prințul Liam este înclinat să se răzbune și primește ajutor neașteptat, iar manevrele reginei Helena pentru putere.

The Royals 2×2

The Royals 2×2

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În căutarea prințului Liam pentru răzbunare, se dezvăluie un secret care afectează viitorul monarhiei, în timp ce Printesa Eleanor reaprinde o flacără veche.

The Royals 2×3

The Royals 2×3

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Prințul Liam și Prințesa Eleanor fac ambele călătorii care nu se termină așa cum se așteptau, în timp ce acasă Queen Helena întâlnește un nou rival, iar regele Cyrus primește veste proastă.

The Royals 2×4

The Royals 2×4

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Regele Cyrus trasează o linie în nisip cu regina Helena și prințul Liam, în timp ce face tot ce poate pentru a elimina moștenirea regelui Simon. Prințesa Eleanor face un prieten ca o nouă înrăutățire în crima regelui este potențial dezvăluită.

The Royals 2×5

The Royals 2×5

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Noua relație a Prințesei Eleanor face valuri în interiorul și în exteriorul palatului, în timp ce regele Cyrus folosește o ceremonie publică pentru a-și consolida imaginea, iar regina Helena învață de trădare.

The Royals 2×6

The Royals 2×6

The Royals (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Gemenii au o petrecere de aniversare în palat și lucrurile ies din mână. Regina Helena și prințul Liam privesc spre trecut pentru răspunsuri despre viitor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.789)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]