Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elizabeth Gillies

Dynasty 1×21

Dynasty 1×21

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română  Când Blake împiedică încercările lui Fallon de a duce compania într-o nouă direcție, Fallon își dă seama că cea mai mare amenințare este de fapt Blake însuși.

Dynasty 1×20

Dynasty 1×20

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română  În timp ce Alexis și Blake continuă să se lupte, Alexis atrage într-un aliat surprinzător, Jeff Colby. Cu fidelitatea ei sfâșiată, Fallon trebuie să decidă dacă îi ajută să salveze compania sau să ajute familia lui Culhane.

Dynasty 1×19

Dynasty 1×19

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română  Jocurile de putere manipulative dintre Fallon și Alexis continuă atunci când Alexis - care a crescut foarte suspectat de noul soț al lui Fallon, Liam - se amestecă în viața de dragoste a lui Fallon. Între timp, Blake și Cristal s-au aruncat asupra faptului dacă CA își va asuma responsabilitatea pentru criza de sănătate care dăunează familiei lui Culhane.

Dynasty 1×22

Dynasty 1×22

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română  Alexis își pierde controlul asupra planului cu Colby; Fallon îi provoacă lui Blake controlul asupra companiei numai pentru a învăța că nu este singura care are o pretenție la tron; Sammy Jo și Steven se pregătesc să lege nodul; un oaspete neașteptat provoacă dezastru.

Dynasty 1×18

Dynasty 1×18

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română  Când Fallon și Alexis se luptă pentru dragostea lui Steven, relația sa cu Sam este prinsă în focul încrucișat. Între timp, Cristal își îndreaptă atenția spre familia lui Culhane și se împiedică de un secret teribil. Grant Show, Sam Adegoke și Alan Dale, de asemenea, star. Kevin A. Garnett și Paula Sabbaga au scris episodul, regizat de Carl Seaton.

Dynasty 1×17

Dynasty 1×17

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Sosirea lui Alexis a aruncat întreaga familie Carrington în dezordine. După ce Alexis primește o avere din voința bunicului, Fallon se străduiește să-i dovedească că mama ei își dădu drumul în ea. Între timp, Cristal încearcă să-l țină pe Alexis departe de căsnicia ei deja clară cu Blake.

Dynasty 1×15

Dynasty 1×15

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română După ce Fallon descoperă că motivele lui Jeff Colby să se căsătorească cu ea nu sunt pentru dragoste, ci pentru răzbunare, ea este forțată să-și continue angajamentul fals până când își poate salva familia de a deveni un accident al războiului Colby-Carrington. Sam scoate toate opririle pentru a-și câștiga cetățenia și dragostea lui Steven, în timp ce Cristal trebuie să aleagă între rolul ei de soție sau rolul ei de mamă vitregă.

Dynasty 1×16

Dynasty 1×16

Dynasty TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română În urma unei morți bruște de la Carrington, temperamentul lui Blake îl împinge pe Cristal să ia o decizie îndrăzneață cu privire la căsătoria lor. Falaționa lui Fallon cu Jeff a devenit publică, forțându-i să se bazeze pe soțul ei faimos, Liam, pentru sprijin. Steven procesează trecutul sordid al bunicului său și decide cum vrea să-și petreacă viitorul.

Dynasty 1×14

Dynasty 1×14

Suspicious that the Colbys may be up to no good, Fallon plays a dangerous game of charades.

Dynasty 1×13

Dynasty 1×13

După declarația lui Fallon de independență profesională și romantică, Jeff încearcă să o învârtă înapoi. În timp ce Cristal se luptă cu busola morală neortodoxă a lui Blake, ea se află într-o zonă cenușie a ei.

Dynasty 1×12

Dynasty 1×12

 Când Carrington găzduiește o petrecere de ninsă de Casino Noapte, căsătoria lui Cristal și Blake este pusă la încercare când un secret exploziv de pe suprafețele trecutului lui Blake. Între timp, Fallon trebuie să-și reconsidere comportamentul în timp ce încearcă să remedieze o greșeală profesională, acceptând o propunere indecentă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.188)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.973)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]