Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Elena Satine

The Gifted 1×8

The Gifted 1×8

Grupul se confruntă cu o amenințare atunci când descoperă că un nou refugiat este un spion care lucrează pentru serviciile Sentinel; Reed vizitează tatăl său înstrăinat și învață secrete care s-ar putea dovedi utile.

The Gifted 1×7

The Gifted 1×7

Ex-iubitul Eclipse se întoarce; Reed și Sage găsesc informații alarmante despre noul prieten al lui Lauren; Thunderbird îi ajută pe Blink să-și deschidă trecutul; Jace aprobă un program special de supraveghere.

The Gifted 1×3

The Gifted 1×3

Într-un efort de reunire, Reed încheie un acord cu Serviciile Sentinel și Caitlin, iar copiii caută ajutor de la cineva din afara complexului. Între timp, Thunderbird începe să-i învețe pe Blink cum să-și controleze puterile.

The Gifted 1×2

The Gifted 1×2

După ce își exercită puterile dincolo de limitele lor, Blink intră într-o stare de șoc, obligând-o pe Caitlin și Eclipse să meargă într-o misiune pentru a găsi un ser special care să o ajute să se recupereze. Între timp, Reed se confruntă cu unele alegeri dificile atunci când vine vorba de a-și ajuta familia, iar Polaris se confruntă cu probleme.

The Gifted 1×4

The Gifted 1×4

Când mutanții elaborează un plan de a scoate serviciile Sentinel, Eclipse caută un vechi prieten din trecutul său întunecat pentru a obține informații utile. Între timp, Lauren și Andy încearcă să-și combine puterile pentru a ajuta grupul.

The Gifted 1×5

The Gifted 1×5

Motivat de un eveniment tragic din trecutul său, Jace aruncă toată puterea serviciilor Sentinel în găsirea stației Mutant Underground Way. Între timp, visurile vii ale lui Blink o duc să se confrunte cu Dreamer-ul.

The Gifted 1×6

The Gifted 1×6

Thunderbird coordonează o misiune pentru a descoperi ce a făcut Sentinel Services unui vechi prieten al lui și Lauren întâlnește un nou prieten cu puteri utile.

Twin Peaks 3×7

Twin Peaks 3×7

Există un corp bine.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.794)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]