Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Edward Kerr

Lucifer 3×24

Lucifer 3×24

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română  Șocat de moartea cuiva, Chloe, Lucifer și restul echipei lucrează împreună pentru a investiga și a lua criminalul. Apoi, Lucifer are o epifanie, Maze decide să-și repare o prietenie ruptă, iar Chloe vede în sfârșit adevărul.

Lucifer 3×23

Lucifer 3×23

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Lucifer și Chloe investighează moartea unei femei, ei descoperă că ar putea să urmărească un suspect greșit. Apoi, Charlotte își riscă siguranța atunci când decide să ia lucrurile în mâinile ei și, așa cum Lucifer face o mărturisire uriașă, primește un apel telefonic tragic care schimbă totul.

Lucifer 3×22

Lucifer 3×22

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Chloe ia ceva timp, Lucifer este forțat să lucreze cu Dan la un caz de crimă care implică un spectacol de câini. Între timp, Charlotte și Maze au idei diferite pentru partidul lui Chloe și după o noapte sălbatică, Chloe regândește o decizie de schimbare a vieții.

Lucifer 3×21

Lucifer 3×21

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când o primă balerină este ucisă brutal, Lucifer îl ajută pe Chloe să rezolve cazul și încearcă să-și țină focul departe de Pierce. Amenadiel îl invită pe Charlotte să-l ajute cu un plan important, iar Maze rămâne dedicată unei sarcini din care Pierce a cerut-o să se retragă. Apoi, Chloe se confruntă cu Lucifer despre amestecul său în viața ei, dar, pe cînd el este pe cale să facă o mărturisire ...

Lucifer 3×20

Lucifer 3×20

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Lucifer și Chloe investighează o crimă în timpul căreia un martor susține că un înger de pază înaripat și-a salvat viața, făcându-l pe Lucifer să devină paranoic în privința propriilor sale acțiuni. Între timp, relația lui Pierce și Chloe are o întorsătură interesantă, iar Lucifer descoperă ceva care ar putea schimba totul.

Lucifer 3×19

Lucifer 3×19

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Maze este principalul suspect într-o crimă, Lucifer și Chloe intră în lumea vânătorii de recompense pentru a investiga. Labirintul decide că vrea să se întoarcă în iad, dar după ce refuză Lucifer, se întoarce la Pierce pentru ajutor. Între timp, sanatatea lui Charlotte este pusă la îndoială când face o mare descoperire, iar Chloe admite că se întâlnește cu cineva.

Lucifer 3×18

Lucifer 3×18

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Chloe și Lucifer merg în căutarea unui criminal în serie care vizează cupluri îndrăgostite, Pierce își dă seama că cazul este legat de o crimă pe care a rezolvat-o în 1958. Apoi, Lucifer este supărat când Pierce are o schimbare de inimă cu privire la o decizie importantă.

Lucifer 3×17

Lucifer 3×17

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română  Cand viata unui cantaret de superstar este amenintata, echipa este impinsa in lumea show-urilor de stadioane, fanilor nebunosi si divas, dand lui Lucifer o alergare pentru banii lui. Între timp, Charlotte încearcă să-i ajute pe Linda și pe Maze să-și repare prietenia.

Lucifer 3×16

Lucifer 3×16

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când un om de știință cel mai bine vândut este ucis, Lucifer și Chloe descoperă că cărțile ei se bazează pe adevărați oameni din trecutul ei și trebuie să se infiltreze în reuniunea de liceu pentru a-și prinde ucigașul. Între timp, Amenadiel și Linda se luptă să-și facă relația publică.

Lucifer 3×15

Lucifer 3×15

 Lucifer și Chloe trebuie să se infiltreze într-o reuniune de liceu pentru a prinde o crimă de romancier; Amendial și Linda se luptă cu a face public relația lor.

Lucifer 3×14

Lucifer 3×14

 Când investigațiile lui Chloe și Lucifer privind uciderea unui hoț diamant indică unuia dintre frații lui Ella ca suspect principal, Ella este condusă pentru a dovedi nevinovăția fratelui ei și recrutează un aliat puțin probabil. Între timp, Linda e supărată când Charlotte vine la ea pentru ajutor, iar detectivul Pierce își rezolvă problemele cu Amenadiel.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.399)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.