Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dylan McDermott

LA to Vegas 1×11

LA to Vegas 1×11

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Proprietarul excentric al Jackpot Airlines, Jack Silver, se află pe zborul spre Vegas, dar când descoperă că va fi arestat la sosire, încearcă să-i deturneze avionul și să-l direcționeze spre Mexic. Apoi, în timp ce concurează să îl impresioneze pe Jack, Ronnie și Bernard sunt prinși într-o poziție compromițătoare, iar Colin este de acord cu un pariu cu Artem și Nichole pe care crede că nu-l poate pierde.

LA to Vegas 1×10

LA to Vegas 1×10

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română La petrecerea de naștere fabuloasă a lui Bernard, Ronnie este gelos când Colin flirtează cu o femeie care arată foarte mult ca și fosta sa soție. Între timp, Nichole încearcă să-i împiedice pe mama să descoperi că este stripteuză.

LA to Vegas 1×9

LA to Vegas 1×9

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Atunci când zborul este suprasolicitat, echipajul trebuie să găsească o cale de a face călătorii să renunțe la scaunele lor fără a folosi forța. Nichole face o ucidere care vinde gustări în timp ce zborul este în așteptare, Artem argumentează cu un coleg de cameră neașteptat și interesul noului iubit al lui Ronnie cumpără un bilet pentru zborul ei, astfel încât să poată petrece mai mult timp împreună.

LA to Vegas 1×8

LA to Vegas 1×8

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română  Căpitanul Dave îl invită pe Ronnie să rămână cu el într-o comunitate de lucrători aerieni; Nichole și Bernard stau în clasa lui Colin să-i dea pointeri; Artem îl urmărește pe Dave să colecteze o datorie.

LA to Vegas 1×7

LA to Vegas 1×7

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română  Când Colin primește ziare de divorț, căpitanul Dave încearcă să-l înveselească cu o noapte de băieți care include Alan, Artem și Bernard; Nichole îl aduce pe Ronnie într-o întâlnire dublă interesantă.

LA to Vegas 1×6

LA to Vegas 1×6

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română  În timp ce se ocupă de o situație personală de urgență dentară, Ronnie trebuie să se adreseze unei surse improbabile de ajutor. Între timp, Colin încearcă să-l antreneze pe căpitanul Dave pentru o luptă pe care a programat-o cu căpitanul Steve, iar Artem și Nichole încep să colecteze pariuri pe care pilotul va câștiga.

LA to Vegas 1×5

LA to Vegas 1×5

LA to Vegas (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Când căpitanul Dave ofensează echipajul de curățenie, el și Bernard trebuie să găsească acel "cadou" pe care l-au lăsat în urmă. Între timp, Ronnie și Colin se căsătoresc pentru a-și găsi ursulețul de pluș galben pierdut al fiului său, iar Artem îi învață pe Nichole cum să joace poker.

LA to Vegas 1×4

LA to Vegas 1×4

Știți despre ce este vorba?

LA to Vegas 1×3

LA to Vegas 1×3

Știți despre ce este vorba?

LA to Vegas 1×2

LA to Vegas 1×2

Echipajul de zbor gestionează anxietatea pasagerilor după ce își dau seama că au un cadavru la bord; Capt. Dave se luptă să aterizeze avionul.

LA to Vegas 1×1

LA to Vegas 1×1

Echipajul și pasagerii excentrici ai unei companii aeriene bugetare efectuează un zbor dus-întors de la Los Angeles la Las Vegas.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.814)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.525)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.954)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.