Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dylan Bruce

Arrow 2×17

Arrow 2×17

Huntress se întoarce și ia ostatici la tribunal atunci când tatăl ei este arestat. Laurel este printre cele luate, ceea ce îi cere sora, Canarul, să lupte cu Huntress-ul într-o confruntare epică. Între timp, Roy încearcă să păstreze Thea în siguranță, dar nu-i place cum este obligat să o facă.

Arrow 2×11

Arrow 2×11

Când tatăl ei nu-și va crede acuzațiile împotriva lui Sebastian, Laurel se întoarce spre Arrow pentru ajutor. Oliver sunt îndoieli proprii cu privire la Laurel, mai ales când este arestat în legătură cu posesia de droguri. Între timp, Roy se străduiește să-și testeze noile abilități, dar merge berserk, punând un om în spital.

Arrow 2×10

Arrow 2×10

Un bombaier Shrapnel și-a îndreptat atenția asupra lui Sebastian Blood, iar Oliver își dă masca pentru a-și proteja noul aliat. Într-adevăr, Laurel investighează mătușa lui Sebastian, care este închisă într-o instituție psihică, iar Thea învață despre superficiitatea lui Roy.

Arrow 2×7

Arrow 2×7

Contele reprezintă o nouă schemă de transformare a rezidenților Starling City în clienți, adăugând-o la un nou medicament și apoi vânzându-i pe Vertigo pentru a-l vindeca. printre cei afectați sunt Diggle și DA Donner, care se prăbușește în mijlocul prezentării cazului său împotriva lui Moira.

Arrow 2×5

Arrow 2×5

Oliver îl pune pe Sara Lance la conac și în curând descoperă că nu dorește să intre în contact cu familia ... atât pentru că îi va pune în pericol, cât și pentru că a devenit ucigaș de când au văzut-o ultima oară. Între timp, Liga Asasinilor trimite oameni să-l aducă pe Sara înapoi, viu sau mort. Și Oliver descoperă că Laurel va sta al doilea scaun pentru procesul mamei sale.

Arrow 2×4

Arrow 2×4

Oliver discovers a man who goes by the name “The Mayor” is bringing illegal guns in to The Glades, so Oliver sponsors a “Cash for Guns” event to help clean up the city. Unfortunately, The Mayor crashes the event with his gang and seriously injures Sin. The Canary is furious when she learns her friend is in the hospital and sets out for revenge. Meanwhile, Felicity stuns Oliver with a bit of information about the Canary, Donner asks Laurel to ...

Arrow 2×3

Arrow 2×3

Când un criminal periculos din trecutul lui Lance scapă din închisoare, Felicity se oferă ca momeală, așa că Arrow, Diggle și Lance îl pot prinde ... dar planurile merg prost.

Arrow 2×1

Arrow 2×1

Oliver se întoarce la Starling City după angajament și constată că lucrurile se află într-o formă mai rea decât credea. Isabel pregătește o preluare ostilă a Reginei Consolidate. Thea refuză să-l viziteze pe Moira în închisoare. Roy încearcă să umple golul lăsat de absența lui Arrow. Laurel lucrează pentru a lua jos vigilante. Flashback-urile insulei dezvăluie Slade, Shado și Oliver într-o situație disperată.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.135)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.271)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]