Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Duncan Fellows

The Letdown 1×7

The Letdown 1×7

Audrey e dor de ultimul grup de părinți, dar are o surpriză unu-la-unu cu Ambrose. Georgia organizează o asistentă medicală și Jeremy își dezvăluie în sfârșit oferta de muncă californiană și el și Audrey se confruntă cu trecutul și viitorul lor.

The Letdown 1×3

The Letdown 1×3

Când părinții lui Jeremy se întorc neinvitați, Audrey este forțat să implementeze o reținere masivă când vine vorba de soacra, sfatul parental intrusiv și depășit al lui Carol.

The Letdown 1×6

The Letdown 1×6

Călătoria anuală de primăvară la ferma bunicii lui Audrey expune unele adevăruri financiare grele. Jeremy se străduiește să îl aducă pe Stevie să ia sticla și să se adreseze Grupului părinților pentru ajutor.

The Letdown 1×4

The Letdown 1×4

Viața la domiciliu cu copilul nu reușește să ofere stimularea mentală Audrey craves. Ea este plictisita si din ce in ce mai uitatoare. Când se îmbolnăvește zilele ei, se întoarce la un grup de întâlniri greșit și rămâne.

The Letdown 1×5

The Letdown 1×5

Dupa ce a fost lovit de cap de un pene, Jeremy incepe sa obsede promisiunea sa ruptata lui Dumnezeu. Este piei de pene prima dintr-o serie de acte de răzbunare? Nu există ateu convingător Audrey.

The Letdown 1×2

The Letdown 1×2

Grupul părinților declanșează neliniște în Audrey când își dă seama că este singura care nu urmărește o carte parentală. Neinterpretând tema clubului lui Ambrose, Audrey aduce Frankenstein - o greșeală onestă sau o metaforă aprinsă?

The Letdown 1×1

The Letdown 1×1

Audrey este determinată să nu fie definită de maternitate. În teorie, acest lucru pare destul de ușor. În practică, soțul ei, orientat spre carieră, cel mai bun prieten al mamei și celui mai iubit prieten, este aproape imposibil.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]