Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Duarte Geraldino

The Good Fight 2×5

The Good Fight 2×5

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Adrian și Diane servesc drept consilier extern pentru o rețea de radiodifuziune care intenționează să emită un segment controversat care ar deranjează cariera unei vedete de sex masculin iubite. Maia și Lucca au experiențe foarte diferite în timp ce se aflau pe drumuri separate cu Departamentul de Poliție din Chicago.

The Good Fight 2×4

The Good Fight 2×4

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Liz decide să reprezinte profesorul preferat al fiului său după ce simte că școala la concediat din motive ilegale. Lucca apelează la ajutorul lui Elsbeth Tascioni când un proces neașteptat lovește aproape de casă. În ciuda recentei agresiuni chimice, firma aruncă o petrecere pentru a-și sărbători noile birouri.

The Good Fight 2×1

The Good Fight 2×1

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Un eveniment nefericit aduce compania împreună, împreună cu perspectiva unui nou partener de nume; Diane se luptă să se lupte cu nebunia lumii; Maia se confruntă cu un alt obstacol în scandalul părinților ei.

The Good Fight 2×2

The Good Fight 2×2

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Tensiunile rămân ridicate atunci când firma află că un alt avocat din Chicago a fost ucis de un client; Liz se poziționează ca un potențial aliat pentru Diane; Procesul lui Maia are un rău nedorit.

The Good Fight 2×3

The Good Fight 2×3

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Reddick, Boseman și Lockhart reprezintă o tânără care a fost agresată în timp ce un concurent a fost prezentat într-o realitate; Diane se teme că ar putea fi următoarea țintă a ucigașului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.