Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Drew James

Future Man 1×12

Future Man 1×12

Josh descoperă că interferența sa în trecut și-a transformat complet viața ... spre bine. Wolf și Tiger se ocupă de consecințele misiunii lor în trecut.

Future Man 1×13

Future Man 1×13

Din timp și opțiuni, echipa conciliază faptul că acțiunile lor au făcut totul mult, mult mai rău și au planificat o misiune finală pentru a pune capăt Dr. Kronish și Cure pentru totdeauna.

Future Man 1×1

Future Man 1×1

Josh Futturman se simte blocat în slujba lui ca un portar, astfel încât tot ceea ce se confruntă cu adevărat este să joace războaiele biotice, un joc imbatabil video pe care restul lumii la renunțat. Dar când Josh bate jocul, vizitatorii misterioși din viitor apar: lumea este în pericol și Josh este singurul care o poate salva.

Future Man 1×2

Future Man 1×2

În 1969, Josh, Tiger și Wolf lansează o misiune de a se infiltra într-o petrecere de fraternitate și de a împiedica doctorul Kronish să contracteze herpesul - dar distrugerile pe care le-au lăsat în urma lor devin repede cu ei.

Future Man 1×3

Future Man 1×3

Tiger și Wolf hotărăsc timpul ca dr. Kronish să moară. Josh acceptă fără ezitare să ajute - dar când își dă seama că nu poate trece prin ea, el se află prins în Tiger și în ochii lui Wolf.

Future Man 1×4

Future Man 1×4

În urma încercării dezastruoase de asasinare a dr. Kronish, Tiger și Wolf l-au lovit pe Josh de pe misiune. Când își dau seama că dispozitivul lor de călătorie în timp este compromis, Josh face o înțelegere: dacă le poate aduce mai mult combustibil, îl vor lăsa să se întoarcă în echipă.

Future Man 1×5

Future Man 1×5

Tiger, Wolf și Josh lucrează pentru a dezvălui sub acoperirea Biotică la petrecerea de Crăciun a laboratoarelor Kronish Labs. Între timp, Josh se apropie mai mult de colegul său Jeri, ajutând-l să evite pe polițistul obsedat de coșul lui Josh.

Future Man 1×6

Future Man 1×6

Cu doar douăzeci și șapte de minute înainte ca o bombă să explodeze în capul capturii lor, Biotic, Josh, Tiger și Wolf dețin o interogare cu mize mari în dormitorul lui Josh, în timp ce părinții lui Josh nevinovați găzduiesc o petrecere de sărbătoare la parter.

Future Man 1×7

Future Man 1×7

Josh, Tiger și Wolf sară în viitor pentru a fura combustibilul cu care au nevoie disperată să-și continue misiunea. Când se ajunge la destinație, se confruntă cu un inamic neașteptat.

Future Man 1×8

Future Man 1×8

Sfârșitul misiunii este în vizor, în măsura în care Tiger și Wolf se pregătesc pentru o ultimă sare în trecut. Dar când mama lui Josh este răpită, Josh refuză să-l lase pe Tiger și pe Wolf să plece înainte de a face o salvare îndrăzneață pentru al salva.

Future Man 1×9

Future Man 1×9

Convins că știe cum să-l oprească pe Dr. Kronish o dată pentru totdeauna, comandanții Josh TTD și conduc echipa într-o misiune în trecut. Dar când Lupul dispare, trebuie să se împrăștie, obligându-l pe Josh să-și îndeplinească singur planul nebun.

Future Man 1×11

Future Man 1×11

Ruși de diviziuni interne, echipa este împrăștiată în istorie, așa cum Tiger și Wolf se socotesc cu modul în care misiunea le-a schimbat și posibilitatea ca ei să eșueze.

Future Man 1×10

Future Man 1×10

În trecut, Josh încearcă cu disperare să-și schimbe viitorul dr. Kronish, fără a-și se confrunta rău. Între timp, Tiger și Wolf se confruntă cu unul cu celalalt cu privire la devotamentul lui Wolf pentru cauza.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.