Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Drea de Matteo

Shades of Blue 3×7

Shades of Blue 3×7

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee se luptă cu o lucrare de cadre pe măsură ce Wozniak încearcă să-l țină pe Bennett în spatele gratiilor.

Shades of Blue 3×6

Shades of Blue 3×6

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee și Wozniak încearcă să lege unitatea de informații cu cartelul, în timp ce se confruntă cu consecințele ruperii peretelui albastru.

Shades of Blue 3×5

Shades of Blue 3×5

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee descoperă că implicarea unității de informații în întreprinderile infracționale merge mai adânc decât credea ea. Ramsey lovește înapoi. Tufo se îndepărtează de echipaj. Loman întâlnește o fată.

Shades of Blue 3×1

Shades of Blue 3×1

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee și Wozniak, care se ocupă în continuare de efectele negative ale experiențelor lor de moarte, descoperă o scenă delicată a crimei, plină de mister.

Shades of Blue 3×2

Shades of Blue 3×2

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee se află într-o misiune de a găsi un nivel mai ridicat de corupție în cadrul NYPD. Wozniak încearcă să-și protejeze echipajul de amenințările escaladate.

Shades of Blue 3×3

Shades of Blue 3×3

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee pune la îndoială propria sa mânie ca Wozniak păstrează secrete de la cei mai apropiați de el. Loman intimidează un martor.

Shades of Blue 3×4

Shades of Blue 3×4

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee încearcă să preia unitatea de informații. Stahl, obsesia continuă cu Harlee îl aduce înapoi la New York. Espada se luptă să păstreze secrete din Tofu.

Shades of Blue 2×2

Shades of Blue 2×2

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În urma descoperirii lui Wozniak (Ray Liotta) că ținta lui Stahl (Warren Kole) este prietenul său apropiat și candidatul Mayor, Julia Ayers (starul de oaspeți Anna Gunn), Wozniak lansează un război total cu Stahl. Între timp, Harlee (Jennifer Lopez) se scufundă într-o investigație care se transformă neașteptat în trecutul ei și, în cele din urmă, o aruncă în firele de păr ale lui Wozniak și ale FBI-ului. În ...

Shades of Blue 2×3

Shades of Blue 2×3

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna După ce Wozniak (Ray Liotta) refuză să joace cu FBI-ul, Stahl (Warren Kole) se întoarce la Harlee (Jennifer Lopez) care se află în mijlocul planului periculos al lui Wozniak pentru a se elibera de federali, . Între timp, ofițerul de interne, Verco (starul oaspete Dov Davidoff), exercită presiuni asupra fiecărui membru al echipajului pentru a descoperi ce sa întâmplat cu Donnie Pomp.

Shades of Blue 2×4

Shades of Blue 2×4

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee începe o anchetă proprie pentru a stabili dacă afirmația lui Stahls față de Ayers despre asocierea activă cu crima organizată; Woz se ocupă de un caz de droguri care creează amintiri din trecutul său.

Shades of Blue 2×5

Shades of Blue 2×5

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Mafia încearcă să se răzbune pe Harlee (Jennifer Lopez), încadrându-i pentru crimă. În timp ce Harlee lucrează împotriva ceasului și propriului echipaj pentru a-și acoperi traseele, Wozniak (Ray Liotta) se luptă să-și păstreze familia polițistă împreună când dovezile unei vechi crime o presează asupra echipei deja splintering. Stahl (Warren Kole) coboară până la Cristina (Sarah Jeffery), cu un pas mai aproape de adevărul despre Miguel.

Shades of Blue 2×6

Shades of Blue 2×6

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee (Jennifer Lopez) și Wozniak (Ray Liotta) investighează uciderea lui Caroline (fosta logodnica a lui Nava), punând relația lui Harlee și Nava (Gino Anthony Pesi) într-un loc ciudat, deoarece nu poate dezvălui legătura ei cu crima sau metodele pe care le va face utilizați pentru ao rezolva. Wozniak se concentrează pe a determina ce membru al echipajului său îl informează pe Verco (starul oaspete Dov Davidoff), în ...

Shades of Blue 2×7

Shades of Blue 2×7

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În urma mărturisirii curajoase a lui Harlee (Jennifer Lopez) către întregul echipaj pe care a informat-o pentru FBI, echipa se luptă cu trădarea lui Harlee și a lui Wozniak (Ray Liotta). Echipa lor se desparte, Harlee si Wozniak vin cu un plan disperat de a neutraliza Bianchi (starul star Ritchie Coster). Cu toate acestea, acțiunile lor au consecințe neprevăzute, deoarece mafia se declanșează înapoi.

Shades of Blue 2×8

Shades of Blue 2×8

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Wozniak (Ray Liotta) pleacă după ce Bianchi (starul oaspete Ritchie Coster) a încălcat acordul. Harlee (Jennifer Lopez) folosește ocazia de a uni echipa în jurul unei misiuni ilegale de a rambursa datoria fratelui lui Tufo (Hampton Fluker) către un traficant local de droguri. Stahl (Warren Kole) sporește mizele făcând bine amenințarea sa de a merge după echipaj. Wozniak se confruntă cu decizia imposibilă de a alege între echipa sa ...

Shades of Blue 2×9

Shades of Blue 2×9

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee (Jennifer Lopez) descoperă că Cristina (Sarah Jeffery) îi spune că e moartă ex, "Miguel". Cazul unui copil dispărut îi determină pe Wozniak (Ray Liotta) să descopere un dealer local care folosește catâri minori și îi reamintește lui Loman (Dayo Okeniyi) despre ce înseamnă unitatea lor. Echipajul este prins într-o ambuscadă brutală.

Shades of Blue 2×10

Shades of Blue 2×10

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee (Jennifer Lopez) și Wozniak (Ray Liotta) conduc o lovitură de gunoi pentru cei care au atacat echipajul și au dezgropat cheia pentru a scoate Bianchi (Ritchie Coster). Echipa de trupe impreuna impotriva amenintarii lui Verco (starul invitat Dov Davidoff), care a obtinut dovada coruptiei. Stahl (Warren Kole), suspendat de la FBI, merge necinstiți pentru a-și încheia căutarea de a lega Harlee de moartea lui Miguel.

Shades of Blue 2×11

Shades of Blue 2×11

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Evenimentele au o întorsătură tragică atunci când Harlee și Wozniak conduc echipajul într-o misiune periculoasă de a fura registrul secret al lui Bianchi și de a scoate gafa odată pentru totdeauna.

Shades of Blue 2×12

Shades of Blue 2×12

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee (Jennifer Lopez) îl ajută pe Nava (Gino Anthony Pesi) să-și acopere piesele după o întâlnire violentă, dezvăluind o parte a navei care nu a mai văzut-o niciodată și punând relația lor în pericol. Wozniak (Ray Liotta) se confruntă cu o fantomă din trecutul său pentru a lua în jos un nou inamic în prezent. Stahl (Warren Kole) primește o informație critică în căutarea adevărului despre Miguel.

Shades of Blue 2×13

Shades of Blue 2×13

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Într-o confruntare dramatică, Wozniak (Ray Liotta) se confruntă cu aliatul care la trădat și face încă cea mai dificilă alegere. Între timp, planul fanatic al lui Stahl (Warren Kole) de al lua pe Harlee (Jennifer Lopez) în jos pentru crimă în cele din urmă se întoarce, forțând-o pe Harlee să se apropie periculos de bărbatul care este obsedat de ea În cele din urmă, eforturile disperate ale ...

Shades of Blue 2×1

Shades of Blue 2×1

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee acoperă uciderea ex-abuzivă a ei, în timp ce Wozniak face o înțelegere cu agentul FBI Stahl pentru a nu mai fi în închisoare.

Shades of Blue 3×8

Shades of Blue 3×8

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Wozniak invită echipa să facă o mișcare periculoasă împotriva unității de informații, pe măsură ce Harlee se luptă să rămână pe noua ei cale.

Shades of Blue 1×1

Shades of Blue 1×1

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee trasează o scenă a crimei, dar partenerul ei de nerăbdător nu o rezolvă cu ușurință; Harlee are probleme cu plata taxelor de școlarizare ale colegiului pentru școala Ivy League.

Shades of Blue 1×2

Shades of Blue 1×2

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Harlee se luptă să devină un informator al FBI, Wozniak suspectează membrii echipajului; se dezvăluie un secret întunecat; Espada încearcă să-l ajute pe Tess.

Shades of Blue 1×3

Shades of Blue 1×3

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee refuză să dea lui Stahl dovezi incriminatoare împotriva lui Wozniak, dar se ocupă de o investigație neoficace pe deplin rezolvată, pe care Tess și Espara au inițiat-o atunci când au mutat un corp de casa lui Tess găsită a fi ucisă cu un pistol tipărit 3D. Wozniak se confruntă cu Harlee, care execută un bluff periculos.

Shades of Blue 1×4

Shades of Blue 1×4

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Vina lui Loman asupra morții unui suspect neînarmat devine o responsabilitate pentru echipaj, forțându-i să-și testeze loialitatea. Wozniak îl trimite pe Harlee într-o comisie care dezvăluie că are un partener tăcut în scorul mare. Wozniak își dă seama că Donny a reținut informații. Harlee pretinde cooperarea cu Stahl, dar conduce involuntar FBI-ul pentru a incrimina dovezile.

Shades of Blue 1×5

Shades of Blue 1×5

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Harlee și Tess interceptează un transport de heroină de la un local de droguri; Harlee se teme că interesul lui Stahl în ea ar putea fi mai mult decât profesional și Tess încearcă să-l folosească pe Espada pentru a se întoarce la soțul ei.

Shades of Blue 1×6

Shades of Blue 1×6

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Imaginile lui Wozniak (Ray Liotta) se îndreaptă spre Saperstein (Santino Fontana), forțând-o pe Harlee (Jennifer Lopez) să-l convingă pe Stahl (Warren Kole) să-l aresteze pe Saperstein pentru ai menține în siguranță. Harlee îl vizitează pe fostul său exigent, Miguel (starul de oaspeți Antonio Jaramillo), care o ocupă cu urmărirea pe omul care a comis uciderea pentru care este întemnițat.

Shades of Blue 1×7

Shades of Blue 1×7

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna În timp ce Saperstein se agață de viață, Harlee se străduiește să-l protejeze de Wozniak, care se luptă între conștiința sa și nevoia de a-și termina treaba.

Shades of Blue 1×8

Shades of Blue 1×8

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna După moartea lui Saperstein (starul Santino Fontana), Harlee (Jennifer Lopez) își dă seama că nu există linii pe care Wozniak (Ray Liotta) nu le va trece și decide să-l ajute pe investigația lui Stahl (Warren Kole). Echipajul se răzbună împotriva unei polițiști abuzive după ce îl hărțui pe fiica lui Harlee Cristina (Sarah Jeffery) și pe prietenul ei. Wozniak îl face pe Loman (Dayo Okeniyi) să se simtă ...

Shades of Blue 1×9

Shades of Blue 1×9

Shades of Blue (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Colaborarea lui Harlee (Jennifer Lopez) cu Stahl (Warrren Kole) descoperă relația secretă a lui Wozniak (Ray Liotta) cu Donnie (starul de oaspeți Michael Esper). Wozniak decide să se ocupe de slujba mare după ce a luat un pachet care se dovedește a fi un om răpit. Un apel misterios la biroul lui Saperstein (guest star Santino Fontana) forțează echipajul să se confrunte cu sentimentele lor mixte despre prietenul ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.135)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.271)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]