Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dominique Tipper

The Expanse 3×6

The Expanse 3×6

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2015– ), seriale Online Subtitrat Lupta finală dintre Pământ și Marte amenință viitorul umanității; un nou monstru este dezlănțuit pe stația Prospero. Anna primește arma de fumat de care are nevoie.

The Expanse 3×5

The Expanse 3×5

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Căutarea fiicei lui Prax ajunge la cap. Bărbații amiralului Souther intenționează să se răzgândească la bordul lui Thomas Prince.

The Expanse 3×4

The Expanse 3×4

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Rocinante tinde să rănească soldații marți în schimbul de bunuri. Avasarala se luptă cu modul de difuzare a unei dovezi cheie, în ciuda faptului că se ascunde.

The Expanse 3×3

The Expanse 3×3

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pământul își propune un cost cu o schimbare costisitoare pentru a câștiga avantajul în războiul împotriva lui Marte. Anna se străduiește să-l convingă pe Sorrento-Gillis să facă ceea ce trebuie, în timp ce Avasarala și Bobbie își caută refugiul la bordul lui Rocinante.

The Expanse 3×2

The Expanse 3×2

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Rocinante răspunde unui semnal neașteptat de primejdie. Bobbie și Avasarala se găsesc vânate de un captiv misterios. Secretarul General al ONU Sorrento-Gillis aduce un coleg din trecutul său pentru a-și da o ureche în timpul acestui moment crucial de război.

The Expanse 3×1

The Expanse 3×1

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Echipajul Rocinante se ocupă de impactul asupra trădării lui Naomi, în timp ce acesta a fost prins în mijlocul războiului dintre Pământ și Marte, în timp ce Avasarala și Bobbie aruncă un plan de evadare.

The Expanse 2×1

The Expanse 2×1

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Probabil aliații Joe Miller și echipajul Rocinante condus de Jim Holden descoperă mai multe despre conspirația de a elibera protomolecule de pe stația Eros.

The Expanse 2×2

The Expanse 2×2

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Cu ajutorul lui Fred Johnson și a OPA, Miller, Holden și echipa de echipaj, un raid pentru informații despre protomolecule. Pe Pământ, Avasarala află un adevăr despre Fred Johnson.

The Expanse 2×4

The Expanse 2×4

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Miller elaborează un plan periculos pentru a eradica ceea ce a rămas din protomolecule pe Eros.

The Expanse 2×5

The Expanse 2×5

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Rocinante urmărește un asteroid în timp ce se învârte spre Pământ.

The Expanse 2×3

The Expanse 2×3

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și Miller se îndreaptă spre modul în care a fost gestionat raidul.

The Expanse 2×8

The Expanse 2×8

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Naomi urmărește semnele protomolecule; Controlul lui Fred Johnson asupra OPA se prăbușește.

The Expanse 2×6

The Expanse 2×6

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pamantul si Marte cauta raspunsuri in urma coliziunii asteroidului.

The Expanse 2×9

The Expanse 2×9

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bobbie devine un pion politic în lupta dintre Pământ și Marte.

The Expanse 2×7

The Expanse 2×7

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pregătirile pentru conferința de pace a Pământului / Marte înăspresc tensiunea pe Erringwright.

The Expanse 2×12

The Expanse 2×12

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O descoperire împinge Naomi și Holden în afară și stabilește echipajul Rocinante unul împotriva celuilalt.

The Expanse 2×11

The Expanse 2×11

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bobbie ia o decizie care își schimbă viața pentru totdeauna.

The Expanse 2×10

The Expanse 2×10

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden conduce echipajul său prin postul de război din Ganymede.

The Expanse 2×13

The Expanse 2×13

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Echipajul Rocinante trebuie să lupte pentru salvarea navei.

The Expanse 1×8

The Expanse 1×8

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O navă epuizată deține un secret potențial devastator. Holden și membrii echipajului său se încrucișează cu Miller pe Eros. Avasarala primește veste proastă.

The Expanse 1×10

The Expanse 1×10

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Avasarala descoperă un secret de schimbare a jocului, în timp ce viitorul rasei umane ar putea fi în mâinile lui Holden și Miller.

The Expanse 1×1

The Expanse 1×1

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În sistemul solar exterior din apropierea lui Saturn, James Holden și echipajul ghețarului Canterbury, investighează un apel de primejdie de la o navă misterioasă, Scopuli. Pe stația Ceres, detectivul Miller începe o investigație a cărții despre o moștenitoare lipsă, Julie Mao

The Expanse 1×2

The Expanse 1×2

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul sunt prinși într-o navetă deteriorată grav. Pe Ceres, Miller descoperă indicii despre Julie Mao. Pe pământ, Chrisjen Avasarala pune la îndoială un terorist.

The Expanse 1×4

The Expanse 1×4

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul se găsesc în mijlocul unei bătălii disperate în timp ce se afla încă la bordul navei de luptă marțiene. Partenerul lui Miller, Havelock, dispare.

The Expanse 1×3

The Expanse 1×3

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul sunt luați prizonieri de către marina Republican Marinei Congresului. Miller se ocupă de nenorociții revoltați. Avasarala joacă politică și se arde grav.

The Expanse 1×6

The Expanse 1×6

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Miller câștigă informații valoroase de la un cub de date ascuns. Holden și echipajul său află planul gazdei.

The Expanse 1×5

The Expanse 1×5

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden găsește un aliat puțin probabil. Obsesia lui Maler cu Mao se intensifică.

The Expanse 1×7

The Expanse 1×7

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul său se confruntă cu o blocadă militară marțiană. Miller găsește un nou motiv pentru a merge înainte. Avasarala vizitează familia lui Holden.

The Expanse 1×9

The Expanse 1×9

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Povestea de origine a lui Julie se termină dezvăluind traiectoria ei. Holden și Miller colaborează în timp ce se uită la o situație de urgență extraordinară întâlnită pe Eros.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]