Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dominique Jackson

POSE 1×7

POSE 1×7

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Blanca face o revelație uimitoare despre Lil Papi, care schimbă pentru totdeauna Casa Evangelistă; Elektra își regândește mijloacele de supraviețuire atunci când Casa Abundenței este evacuată din apartamentul lor.

POSE 1×6

POSE 1×6

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Rugați-l pe Tell să organizeze o cabaret pentru secția SIDA la un spital local.

POSE 1×5

POSE 1×5

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Blanca este forțată să se reconecteze cu frații ei înstrăinați după moartea mamei ei.

POSE 1×4

POSE 1×4

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Candiditatile candy despre aspectul ei sunt sporite atunci cand ea este criticata la o minge. Blanca este îngrijorată când Damon și Ricky au o înspăimântare medicală care amenință să le distrugă.

POSE 1×3

POSE 1×3

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Casa Evangelista sărbătorește sărbătorile și se pregătește pentru bilele de zăpadă, în ciuda lipsei spiritului de vacanță al lui Angel. Elektra intenționează să urmeze o procedură medicală afirmativă.

POSE 1×2

POSE 1×2

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Blancă i se refuză accesul la un bar popular, ceea ce duce la o vină cu intenție. Între timp, Damon neexperimentat află adevărul despre dragoste și sex atunci când este întrebat la o întâlnire.

POSE 1×1

POSE 1×1

POSE (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Un dansator respins de părinții săi homofobi și de un bărbat de familie cu un loc de muncă înalt plătit se trezesc în lumea culturii mingii din New York la sfârșitul anilor 1980.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.160)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.562)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]