Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dilan Gwyn

Beyond 2×10

Beyond 2×10

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Ultimul atac al lui Diego se apropie de casa lui Matthews, lăsându-l pe Holden și pe Charlie să încerce să explice ce se întâmplă cu un drăguț Tom și Diane. Agentul Borden își continuă planul de a lua în jos Hollow Sky, în timp ce Luke și Willa iau pași drastici.

Beyond 2×9

Beyond 2×9

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Confruntat cu o amenințare înspăimântătoare din regiune, Holden încearcă să repare ceea ce este spart - obținând asistență dintr-o sursă neașteptată. Luca și Willa fac o descoperire înspăimântătoare, care are și alte ramificații decât le înțeleg. Tom și Diane sunt uimiți să realizeze profunzimea a ceea ce se întâmplă cu Holden. Și Willa și Luke vin față în față cu Jacheta Galbenă.

Beyond 2×7

Beyond 2×7

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Holden și Jeff își intensifică eforturile de a învăța despre Edgar Abbott și de a descoperi mai mult decât au negociat. Willa se întoarce spre Luke pentru a înțelege ce se întâmplă cu Holden - lăsându-l pe Luke în conflict. Charlie începe să înțeleagă pericolul pe care îl prezintă Diego și are o confruntare tensionată cu un dușman surprinzător. Între timp, Diane și Tom se străduiesc să-și continue munca pentru agentul Borden. Și ca parte ...

Beyond 2×8

Beyond 2×8

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Holden lansează un plan riscant, cu asistență din partea lui Jeff și Charlie. Luke face o mutare pentru a pune capăt amenințării lui Hollow Sky pentru familia lui Matthews. Shoemacher descoperă o scenă oribilă la Hollow Sky și nu este de acord cu Jacketul galben despre viitorul organizației. Pastorul Ian face o pledoarie disperata lui Diane, care il implora sa faca ceea ce trebuie, in timp ce Tom are o intalnire ...

Beyond 2×6

Beyond 2×6

Luke îl descoperă pe Holden somnambulism și îl ajută să găsească un nou indiciu în ceea ce se întâmplă cu regatul. Willa intră pentru a-l ajuta pe Luke într-o situație dificilă. Charlie are ocazia să obțină ceea ce căuta, în timp ce Shoemacher continuă să recruteze adepții în cerul gol. Între timp, Charlie și Holden au o reuniune ciudată, iar Diego se îndreaptă spre Ft. Reed și Holden.

Beyond 2×5

Beyond 2×5

Luke îl descoperă pe Holden somnambulism și îl ajută să găsească un nou indiciu în ceea ce se întâmplă cu regatul. Willa intră pentru a-l ajuta pe Luke într-o situație dificilă. Charlie are ocazia să obțină ceea ce căuta, în timp ce Shoemacher continuă să recruteze adepții în cerul gol. Între timp, Charlie și Holden au o reuniune ciudată, iar Diego se îndreaptă spre Ft. Reed și Holden.

Beyond 2×4

Beyond 2×4

Holden îi mărturisește lui Luke despre luptele sale recente, ducându-l pe Luke să se întrebe din nou de ce Holden nu își îmbrățișează puterile pentru a face lucrurile mai bune. Willa este frenetică când Arthur dispare, în timp ce Jeff se confruntă cu niște întrebări incomode de la cineva care caută în cerul gol. Diane încearcă să culeagă informații de la Ian, iar Tom luptă cu ajutorul lui Holden. Între timp, Charlie are o șansă surprinzătoare, în timp ce Jacketul galben plătește o ...

Beyond 2×3

Beyond 2×3

Holden continuă să fie afectat de coșmarurile deranjante și îi este mai greu să-și controleze puterile la locul de muncă. Luke se află în pericolul de a se reîntoarce într-un obicei prost, în timp ce Jeff este furios când află că pastorul Ian și Hands-urile de ajutor încearcă să se apropie de Christine. Un pacient misterios de comă din Argentina, numit Diego, trezește un om schimbat.

Beyond 2×2

Beyond 2×2

Willa se arată neașteptat la casa lui Matthews pentru o cină incomodă cu familia. Willa se luptă cu încercarea de ai convinge pe Arthur să renunțe la Realm, în timp ce ea și Holden încearcă să navigheze relația lor. Într-adevăr, Charlie învață niște secrete surprinzătoare în timpul unei chemări neautorizate a casei - la solicitarea lui Jacket galben.

Beyond 2×1

Beyond 2×1

Cu misiunea sa în Realm, aparent în spatele lui, Holden se aruncă în noua sa viață "normală", lucrează un loc de muncă obișnuit și își promovează relația cu Willa, dar nu poate scutura sentimentul că vine ceva. Între timp, Diane este rugată să facă un sacrificiu uriaș pentru a continua ancheta asupra lui Hollow Sky, una care nu se așează bine cu Tom, iar Charlie reapare să ascundă un secret și să acționeze pe ordinele Jacketului galben.

Beyond 1×6

Beyond 1×6

Un supraviețuitor al comă îl face pe Holden să-și pună întrebări cu privire la loialitatea lui.

Beyond 1×5

Beyond 1×5

Holden se angajează la prima sa întâlnire cu Jamie.

Beyond 1×9

Beyond 1×9

Holden este ademenit pentru a ajuta Frost să ajungă la Pod.

Beyond 1×7

Beyond 1×7

Holden și Charlie merg într-o excursie pe șosea.

Beyond 1×10

Beyond 1×10

Holden acceptă fără ezitare să îl însoțească pe Frost în regat.

Beyond 1×1

Beyond 1×1

Holden Matthews se trezește după 12 ani într-o comă pentru a descoperi că a câștigat abilități supranaturale. Apoi, o femeie misterioasă îl avertizează să nu aibă încredere în nimeni și un străin care pretinde că știe despre puterile sale îl atacă, trimițându-l într-o misiune pentru a descoperi ce sa întâmplat în timp ce adormise.

Beyond 1×2

Beyond 1×2

Holden încearcă să uite de întâlnirile sale bizare recente și să ducă o viață "normală". Luca încearcă să-l ajute pe Holden să se aclimatizeze cu noul său împrejurimi și să-l aducă la un colegiu. Holden îl lovește cu o prietenie co-ed, dar amintirile ciudate ale lui Willa duc la consecințe dezastruoase. Între timp, Diane și Tom încearcă să se conecteze cu ... citește mai mult

Beyond 1×4

Beyond 1×4

Holden este hotărât să afle mai multe despre omul misterios care este după el și se alătură echipei cu un fost adversar devenit un aliat puțin probabil. Matthews este nemulțumit atunci când Jeff, persoana pe care ei o consideră responsabilă pentru accidentul lui Holden, continuă să apară în viața lor. Luca continuă să se lupte cu locul său în familie, acum că Holden sa întors.

Beyond 1×3

Beyond 1×3

Holden continuă să încerce să se întoarcă în viața lui și să învețe cât de mult s-au schimbat lucrurile în timp ce era în comă. El caută o explicație pentru noile sale puteri și este de acord cu o întreprindere înfricoșătoare pentru a afla mai multe despre ce sa întâmplat cu el. Prima sa amintire reală a locului în care se afla în timpul comăi se dovedește a fi prea mult pentru Holden să se ocupe.

Beyond 1×8

Beyond 1×8

Jeff luptă să-l țină pe Holden în viață.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.591)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.711)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.455)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]