Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dennis Haysbert

Reverie 1×1

Reverie 1×1

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Fostul negociator de ostateci, Mara Kint, expert în comportamentul uman, ia o slujbă salvând oameni ai căror minți sunt pierdute într-o simulare avansată de realitate virtuală, Reverie. În acest proces, Kint începe să lucreze printr-o tragedie personală în propriul său trecut.

Reverie 1×4

Reverie 1×4

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Fostul partener al lui Alexis îl avertizează pe Mara că Reverie 2.0 are unele efecte secundare periculoase; un BCI este furat și Mara trebuie să intre într-un reverie necinstit.

Reverie 1×3

Reverie 1×3

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Un om de familie rătăcește bănci în Reverie și Mara (Sarah Shahi) trebuie să descopere motivele mai profunde de ce. Derealizările lui Mara și-au pus viața în pericol.

Reverie 1×2

Reverie 1×2

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Atunci când un client devine dependent de o aventură "Jane Bond", Mara trebuie să o ajute să asambleze piesele care lipsesc în viața ei pentru al salva. În același timp, Mara se ocupă de efectele secundare neașteptate ale lui Reverie.

Reverie 1×5

Reverie 1×5

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Monica Shaw solicită ajutor din partea echipei după ce un bombardament ucide zeci de oameni. Mara trebuie să se scufunde în mintea unei victime comă pentru a încerca să identifice făptuitorul.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.766)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.250)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.616)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.679)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.