Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dennis Haysbert

Reverie 1×1

Reverie 1×1

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Fostul negociator de ostateci, Mara Kint, expert în comportamentul uman, ia o slujbă salvând oameni ai căror minți sunt pierdute într-o simulare avansată de realitate virtuală, Reverie. În acest proces, Kint începe să lucreze printr-o tragedie personală în propriul său trecut.

Reverie 1×5

Reverie 1×5

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Monica Shaw solicită ajutor din partea echipei după ce un bombardament ucide zeci de oameni. Mara trebuie să se scufunde în mintea unei victime comă pentru a încerca să identifice făptuitorul.

Reverie 1×4

Reverie 1×4

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Fostul partener al lui Alexis îl avertizează pe Mara că Reverie 2.0 are unele efecte secundare periculoase; un BCI este furat și Mara trebuie să intre într-un reverie necinstit.

Reverie 1×3

Reverie 1×3

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Un om de familie rătăcește bănci în Reverie și Mara (Sarah Shahi) trebuie să descopere motivele mai profunde de ce. Derealizările lui Mara și-au pus viața în pericol.

Reverie 1×2

Reverie 1×2

Reverie (TV Series 2018– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Atunci când un client devine dependent de o aventură "Jane Bond", Mara trebuie să o ajute să asambleze piesele care lipsesc în viața ei pentru al salva. În același timp, Mara se ocupă de efectele secundare neașteptate ale lui Reverie.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.792)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.398)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.