Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Denise Dowse

Imposters 1×10

Imposters 1×10

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce Patrick și Maddie fac schimb de jurăminte de căsătorie, așteaptă multă așteptare între con artiștii și agenții FBI, deși nu este clar a cărui parte Maddie este în realitate sau cine va fi victorioasă.

Imposters 1×9

Imposters 1×9

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce nunta se apropie, Maddie se străduiește să-și mențină planul pe drumul cel bun, Patrick încearcă să facă o înțelegere cu Ezra, iar Max îi învață pe Richard despre trucuri, în timp ce Jules are o întâlnire neașteptată.

Imposters 1×8

Imposters 1×8

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ezra, Richard și Jules îi oferă lui Maddie niște informații care schimbă viața. Maddie și Max expediază un plan pentru a-și salva viețile, dar au nevoie de ajutorul bumblerilor. Maddie și Patrick vorbesc căsătoria.

Imposters 1×7

Imposters 1×7

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O călătorie neașteptată îi pune pe Ezra la o răscruce de drum cu privire la viitorul său. Maddie și plecarea lui Patrick sunt părți egale de dragoste și înșelăciune. Jules vine în față cu trecutul ei.

Imposters 1×6

Imposters 1×6

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Patrick aruncă Maddie o petrecere de aniversare cu niște oaspeți surprinși. Max vine la salvare. Richard face o descoperire șocantă.

Imposters 1×3

Imposters 1×3

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Ezra, Richard și Jules găsesc un indiciu crucial pentru locația lui Maddie, interesul lui Maddie pentru Patrick aude clopotele de alarmă pentru Max, Sally și seful lor periculos - Doctorul.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.037)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.348)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.627)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.418)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.