Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Deborah Mailman

Cleverman 2×1

Cleverman 2×1

Koen trebuie să unească oamenii păroși și umani din zonă, care s-au risipit și au dispărut în oraș după demolarea casei lor.

Cleverman 2×2

Cleverman 2×2

Waruu ocupă o poziție în guvern pentru Inițiativa de Incluziune. Koen promite să facă tot ce poate pentru a ajuta pe cei cu părul.

Cleverman 2×4

Cleverman 2×4

Koen se teme că puterile sale se diminuează. Darana este înspăimântată de acțiunile lui Jarli. Waruu află informații vitale despre nulla nulla.

Cleverman 2×3

Cleverman 2×3

Koen crește la putere și înțelegere, petrecând timp cu unchiul Jimmy. Între timp, Waruu descoperă o creatură nouă periculoasă și este condusă de o poveste veche către o substanță despre care crede că poate învinge pe Cleverman.

Cleverman 2×5

Cleverman 2×5

Koen vizează baza de putere a lui Waruu și îl confruntă, cerând închiderea Clinicii de Incluziune. Waruu este neintimidat deoarece crede că are o armă foarte specială. Slade are ADN-ul părului Waruu testat și este uimit de rezultate.

Cleverman 2×6

Cleverman 2×6

Alegianțele sunt testate când Jarli ia măsuri în oraș. Waruu posedă singurul lucru care îl poate omorî pe Koen.

Cleverman 1×2

Cleverman 1×2

Koen este uimit de noile sale puteri ciudate. Căutând răspunsuri, se îndreaptă spre Zona. Aunty Linda își dă seama că există un nou Cleverman.

Cleverman 1×3

Cleverman 1×3

Problemele la Centrul de Contencios creează o panică mai mare; în timp ce atât Waruu cât și Koen resping oferta lui Slade de a ajuta într-un laborator misterios.

Cleverman 1×5

Cleverman 1×5

Charlotte este de acord cu o ultimă încercare de FIV la o clinică care oferă noi tehnologii. Slade îi oferă lui Waruu o afacere pe care se luptă să o refuze.

Cleverman 1×4

Cleverman 1×4

Producătorii de aur sunt acuzați de moartea continuă. Pe măsură ce tensiunea se ridică, Waruu cere Koenului să-și folosească puterile Cleverman pentru a opri crimele.

Cleverman 1×6

Cleverman 1×6

În timp ce autoritatea de constrângere se pregătește să elibereze orașul de păr, Koen trebuie să se confrunte în sfârșit cu destinul său ca Cleverman.

Cleverman 1×1

Cleverman 1×1

O serie de atacuri violente inexplicabile în oraș sunt învinovățuite de cei care au descoperit recent "părul", care trăiesc și trec printre noi, fără să știm ce înseamnă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.135)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.272)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]