Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Wilmot

The Alienist 1×10

The Alienist 1×10

The Alienist (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Kreizler se confruntă cu demonii trecutului său. Moore îi spune lui Sara adevărul. Connor ia lucrurile în mâinile lui. Echipa închide ucigașul pe măsură ce timpul se scurge.

The Alienist 1×9

The Alienist 1×9

The Alienist (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Kreizler plânge pierderea unui prieten. Sara împinge echipa să meargă înainte. Moore îi avertizează pe prietenul său că ucigașul va lovi din nou. Cyrus caută răzbunare.

The Alienist 1×8

The Alienist 1×8

The Alienist (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Kreizler și Moore călătoresc în Washington DC, Sara merge necinstiți în căutarea adevărului. Lucius îi spune lui Marcus un secret. Byrnes și Connor strâng strânsoarea lor în investigație.

The Alienist 1×7

The Alienist 1×7

Kreizler și Moore urmează un plumb. Sara vizitează un spital și este nevoită să se confrunte cu trecutul ei. Cyrus, șoferul lui Kreizler, se recuperează din leziunile sale. Byrnes și Connor se comportă împotriva echipei.

The Alienist 1×6

The Alienist 1×6

Echipa are un plan de a prinde criminalul. Moore verifică un prieten. Kreizler se confruntă cu propria sa îndoială despre investigație. Roosevelt participă la un eveniment cu elita orașului. Sara se uită în trecutul lui Kreizler. Connor acționează asupra impulsului.

The Alienist 1×5

The Alienist 1×5

Echipa învață mai multe despre criminal. Moore și Sara împărtășesc un moment intim. Kreizler caută sfaturi de la un vechi mentor. Roosevelt ia măsuri.

The Alienist 1×4

The Alienist 1×4

Kreizler și Sara discută capacitatea de a ucide. Moore merge la o întâlnire. Byrnes și căpitanul Connor țin un ochi pe un potențial suspect. Roosevelt se află sub control public.

The Alienist 1×2

The Alienist 1×2

Sara găsește un indiciu și Kreizler încearcă să conecteze dovezile lăsate în urmă de criminalul în serie. Kreizler îl ia pe Moore, pe Sara, pe Marcus și pe Lucius la Delmonico's din New York și le informează că lucrează împreună pentru a prinde criminalul.

The Alienist 1×3

The Alienist 1×3

 Dovezile inovatoare îi determină pe echipa să descopere un element esențial în lipsa cazului. Kreizler și Moore intervievează un martor pentru a afla ce sa întâmplat cu Moore la Brothel. Sara încearcă să trăiască într-o lume în afara investigației. Kreizler îi provoacă să se uite în ele însele.

The Alienist 1×1

The Alienist 1×1

O prostituată tânără băiat este ucisă pe podul Williamsburg, alienistul Laszlo Kreizler, ilustratorul ziarului John Moore, secretarul Sara Howard și comisarul de poliție Theodore Roosevelt investighează în afara legii să găsească un ucigaș în serie.

Vikings 1×1

Vikings 1×1

Ragnar continuă o călătorie de inițiere cu fiul său. Între timp, el crede că a găsit în sfârșit o modalitate de a naviga navele spre vest. Cu toate acestea, convingerile sale sunt văzute ca nebune, deci el alege să se opună legii.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]