Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Lavine

The Dangerous Book for Boys 1×1

The Dangerous Book for Boys 1×1

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În timp ce familia McKenna se luptă să-și exprime sentimentele legate de pierderea lui Patrick, unchiul Terry, fratele gemene al lui Patrick, reapare în viața lor. Băieții sunt cărți periculoase pentru băieți, iar Wyatt se află în curând prins în fanteziile vii inspirat de el și trebuie să navigheze atât pe o misiune pe lună, cât și pe emoțiile familiei sale.

The Dangerous Book for Boys 1×2

The Dangerous Book for Boys 1×2

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pe măsură ce Beth se luptă cu situația financiară a familiei care se deteriorează rapid, Tiffany și unchiul Terry încearcă să-și ajute în propriile moduri unice. În schimb, Wyatt călătorește de la Old West la Campionatul Mondial de Poker, în timp ce află că este important să fii sincer și când să faci bluff.

The Dangerous Book for Boys 1×3

The Dangerous Book for Boys 1×3

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Atât cu mama, cât și cu profesorii săi, îngrijorați de el, Wyatt este trimis la un terapeut, unde se luptă cu ideea că ar putea fi nebun. Între timp, Beth încearcă să păstreze spiritele familiei cu orice preț, iar Liam, spre deliciul lui Dash, se găsește sub un hexagon.

The Dangerous Book for Boys 1×4

The Dangerous Book for Boys 1×4

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pe măsură ce problemele banilor se adâncesc, Beth încearcă să câștige venit suplimentar, lucrând ca șofer de rideshare. Wyatt, care vrea să ajute, deschide un stand de limonadă. Atunci când Liam și Dash se implică, acesta conduce repede la un război total de limonadă cu un stand concurente.

The Dangerous Book for Boys 1×5

The Dangerous Book for Boys 1×5

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce flăcările lui Wyatt încearcă să vorbească la clasa a cincea, el se întoarce la Patrick și Cartea periculoasă pentru ajutor în modul de a vorbi cu fetele. Între timp, Dash și Terry încearcă să se conecteze la un joc video, iar Liam găsește ajutor neașteptat cu proiectul său de clasă magazin.

The Dangerous Book for Boys 1×6

The Dangerous Book for Boys 1×6

The Dangerous Book for Boys (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Beth lovi unchiul Terry din casă după ce proiectul său bine intenționat dăunează locuinței lui McKenna. Cu un dormitor deteriorat și întreaga familie dezlănțuită în jurul lui, Wyatt se întreabă dacă ar putea fi mai bine singur.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.041)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.532)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.317)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.