Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Call

The Magicians 3×13

The Magicians 3×13

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul găsește ceea ce caută și încearcă o dată pentru totdeauna să obțină magie înapoi.

The Magicians 3×12

The Magicians 3×12

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Good Fight 2×5

The Good Fight 2×5

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Adrian și Diane servesc drept consilier extern pentru o rețea de radiodifuziune care intenționează să emită un segment controversat care ar deranjează cariera unei vedete de sex masculin iubite. Maia și Lucca au experiențe foarte diferite în timp ce se aflau pe drumuri separate cu Departamentul de Poliție din Chicago.

The Good Fight 2×4

The Good Fight 2×4

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Liz decide să reprezinte profesorul preferat al fiului său după ce simte că școala la concediat din motive ilegale. Lucca apelează la ajutorul lui Elsbeth Tascioni când un proces neașteptat lovește aproape de casă. În ciuda recentei agresiuni chimice, firma aruncă o petrecere pentru a-și sărbători noile birouri.

The Magicians 3×11

The Magicians 3×11

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Good Fight 2×3

The Good Fight 2×3

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Reddick, Boseman și Lockhart reprezintă o tânără care a fost agresată în timp ce un concurent a fost prezentat într-o realitate; Diane se teme că ar putea fi următoarea țintă a ucigașului.

The Magicians 3×10

The Magicians 3×10

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin și Alice caută castelul pentru un obiect important, în timp ce Julia și Fen lucrează cu un dușm

The Magicians 3×9

The Magicians 3×9

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin, Kady și Alice încearcă să-i convingă pe un vechi prieten să se întoarcă acasă.

The Magicians 3×8

The Magicians 3×8

Julia și Fen investighează un grup periculos de magicieni, pe măsură ce domnia lui Eliot și Margo este contestată.

The Magicians 3×7

The Magicians 3×7

Margo face o poziție îndrăzneață împotriva Reginei Fairy. Quentin și Penny încearcă să recupereze un articol pierdut.

The Magicians 3×6

The Magicians 3×6

Quentin se confruntă încă cu dușmanul său cel mai formidabil; Julia îl ajută pe Alice cu un efort periculos.

The Magicians 3×5

The Magicians 3×5

Julia îi ajută pe Alice să navigheze într-o criză personală; Quentin și Eliot merg într-o aventură.

The Magicians 3×4

The Magicians 3×4

Pe măsură ce Eliot este vânat, Quentin și Julia descoperă un secret puternic legat de istoria lui Brakebills.

The Magicians 3×3

The Magicians 3×3

Alice și Quentin își vizitează părinții ca Kady și Julia explorează noi metode pentru a vindeca Penny.

The Magicians 3×2

The Magicians 3×2

Eliot se îmbarcă într-o căutare. Alice rulează de la un monstru. Quentin, Kady și Josh își continuă căutarea magiei.

The Magicians 3×1

The Magicians 3×1

Quentin și Julia încearcă să aducă magie înapoi. Julia explorează darul ei mic, dar semnificativ. Eliot și Margo se răstoarnă sub ocupația de zână. Kady caută o cale de a vindeca Penny.

The Magicians 2×4

The Magicians 2×4

Quentin și Penny se angajează într-o căutare. Margo lucrează la o cale de al ajuta pe Eliot. Julia caută ajutorul unui vechi prieten.

The Magicians 2×6

The Magicians 2×6

Eliot încearcă să convoace duhul lui Alice în timp ce Julia și Kady urmează să-l scape de Reynard și de copilul său nenăscut. În Fillory, Eliot și Margo află că au dușmani din afara regatului lor, precum și din interior.

The Magicians 2×5

The Magicians 2×5

Quentin se adaptează la noua lui viață; Penny caută ajutor dintr-o sursă neașteptată; Eliot și Margo se luptă cu pericolul de conducere; Julia și Kady descoperă o altă consecință a atacului lui Reynard.

The Magicians 2×9

The Magicians 2×9

Quentin se apropie de ceea ce ar putea fi un sfarsit mort al problemei sale; Eliot riscă viața pentru regatul său, iar Margo se confruntă cu o afacere costisitoare pentru a proteja; Julia, Kady și Penny găsesc un posibil aliat.

The Magicians 2×8

The Magicians 2×8

Margo simte presiunea guvernării; Prietenii lui Iulia pun la îndoială comportamentul ei; Quentin se confruntă cu repercusiunile acordului pe care la făcut; Penny găsește o modalitate de ai ajuta pe Kady.

The Magicians 2×7

The Magicians 2×7

Julia și Kady îi angajează pe Quentin, Margo, Eliot și Penny pentru o violă magică.

The Magicians 2×11

The Magicians 2×11

Quentin și Julia fac o călătorie dificilă; Eliot se confruntă cu catastrofa monumentală în Fillory; Margo încearcă să remedieze afacerea rea ​​pe care a făcut-o; Penny găsește un nou aliat.

The Magicians 2×10

The Magicians 2×10

Quentin îi ajută pe Julia cu căutarea ei; Eliot încearcă să câștige poporul, pe măsură ce Margo încearcă să păstreze un devastatator secret; Penny și Kady sunt prinși între două facțiuni magice.

The Magicians 2×13

The Magicians 2×13

Quentin, Eliot, Julia și Margo adoptă un plan riscant de a proteja Fillory; Penny pune întrebări și Kady se ocupă de el.

The Magicians 2×12

The Magicians 2×12

Julia, Kady și Penny fiecare fac sacrificii pentru a se confrunta în cele din urmă cu Reynard; Quentin și Eliot află un adevăr deranjant despre Fillory

The Magicians 2×1

The Magicians 2×1

În urma conflictului cu The Beast, Quentin și prietenii lui se luptă pentru un nou plan. Julia și Beastul fac o înțelegere periculoasă.

The Magicians 2×2

The Magicians 2×2

Quentin, Alice, Penny și Margo căută o nouă armă; Eliot se luptă cu regelui. Julia și Bestia găsesc un aliat neașteptat.

The Magicians 2×3

The Magicians 2×3

Quentin și prietenii se pregătesc din nou să se confrunte cu Bestia. Julia conspira cu Fiara și noul lor aliat pentru a atrage și prinde Reynard.

The Magicians 1×1

The Magicians 1×1

Un grup de douăzeci și șapte de oameni care studiază magia în New York descoperă o lume fantastică din viața reală care reprezintă o mare amenințare pentru omenire în această dramă adaptată din seria de cărți a lui Lev Grossman.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.573)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.173)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.733)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]