Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Ayala

Falling Water 2×9

Falling Water 2×9

Falling Water (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Taka și Alex interoghează pe Shadowman; Tess află istoria mamei sale cu cumpărătorul lui Bennett, Dr. Ginsburg; un străin vine la salvarea lui Shadowman; echipa izvorăște din capcana lor.

Falling Water 2×8

Falling Water 2×8

 Burton se confruntă cu trecutul său cu ajutorul lui Tess; Shadowman rămâne cu un pas înaintea lui Taka și Alex; Woody este de acord să-l aducă pe Bennett în jos; Boerg își amintește de sora lui.

Falling Water 2×7

Falling Water 2×7

Sora lui Tess începe să se destrame; Taka și Alex vizitează familia lui Shadowman; Burton se luptă cu vinovăția lui; Bennett face o lovitură pe Woody.

Falling Water 2×6

Falling Water 2×6

Tess și Alex încearcă să-i convingă pe un visător salvat să depună mărturie; Taka și Burton exercită presiuni asupra lui Nicholas Hull ca să-i întoarcă pe Taylor; Bill Boerg este abordat.

Falling Water 2×5

Falling Water 2×5

Tess și Burton urmăresc indicii din visul lor comun; Taka și Alex îi conectează pe Shadowman la traficul de persoane din visători; Shadowman se confruntă cu trecutul său.

Falling Water 2×4

Falling Water 2×4

Taka urmărește Shadowman, încercând să-l găsească în lumea reală; Tess și Burton caută un visător lipsă; Woody vinde primarul lui Taylor Bennett; Bill Boerg se întoarce.

Falling Water 2×3

Falling Water 2×3

Tess, Taka și Burton se ocupă de durerea lor provocată de Shadowman, atât în ​​lumea viselor cât și în lumea reală; Woody infiltrează visele primarului.

Falling Water 2×2

Falling Water 2×2

Tess se confruntă cu un intrus; Burton întâlnește o fantomă din trecutul său; Taka crede că visele mamei lui pot să dețină cheia pentru a-și rezolva cazul.

Falling Water 1×9

Falling Water 1×9

Nu avem o prezentare generală în limba engleză. Ajutați-ne să ne extindem baza de date adăugând una.

Falling Water 1×10

Falling Water 1×10

Înconjurat de dușmani, Tess încearcă să protejeze băiatul; Taka încearcă să-i liniștească pe Verde; Burton încearcă să vindece Femeia în Roșu.

Falling Water 2×1

Falling Water 2×1

Tess, Taka și Burton încearcă să meargă mai departe, dar să se întoarcă în lumea viselor și a visătorilor; James îi spune lui Tess despre un inamic periculos.

Falling Water 1×1

Falling Water 1×1

Trei oameni disparați descoperă că împărtășesc o legătură subconștientă printr-un vis.

Falling Water 1×2

Falling Water 1×2

Burton trebuie să se confrunte cu ideea că Femeia din Roșu își poate avea doar visele; Tess începe să învețe cum să navigheze în visele altor persoane; Taka conectează sinuciderea în grup la surse neașteptate.

Falling Water 1×3

Falling Water 1×3

Taka investighează cultul; Burton merge într-o călătorie de afaceri și se întâlnește cu un misterios CEO; Tess suportă o călătorie neplăcută în casa mamei sale și descoperă informații dificile.

Falling Water 1×4

Falling Water 1×4

Fațada lui Burton începe să se prăbușească; Taka și Sabine găsesc o intimitate neașteptată; Tess caută soție cu un ex-iubit mort.

Falling Water 1×5

Falling Water 1×5

Tess renunță la experimente și află mai multe despre secretele mamei sale; Burton respinge somnul; Taka este rupt.

Falling Water 1×8

Falling Water 1×8

Burton trasează femeia în roșu; Taka își pierde poziția cu Sabine; Tess și BIll urmează o plumb pe băiat.

Falling Water 1×6

Falling Water 1×6

Tess încalcă visele mamei sale; Ann-Marie Bowen încearcă să recruteze Taka; Burton descoperă noi secrete.

Falling Water 1×7

Falling Water 1×7

Taka și Tess sunt adunați împreună de o întrerupere; Burton găsește dovezi că Femeia în Roșu există în realitate.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.