Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Darren Criss

American Crime Story 2×9

American Crime Story 2×9

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Vânătoarea pentru ucigașul Andrew Cunanan ajunge la un sfârșit frenetic.

American Crime Story 2×8

American Crime Story 2×8

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Un tânăr Andrew Cunanan se luptă cu tatăl său opresiv ca un tânăr Gianni Versace devine un designer.

American Crime Story 2×7

American Crime Story 2×7

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Andrew Cunanan lasă în urmă o viață de familie tulbure, în timp ce Donatella Versace se străduiește să-și găsească rolul în imperiul Versace.

American Crime Story 2×6

American Crime Story 2×6

Andrew Cunanan își sărbătorește ziua de naștere în San Diego, deoarece viața lui începe să se destrame.

American Crime Story 2×5

American Crime Story 2×5

Ofițerul naval Jeffrey Trail îl întâlnește pe Andrew Cunanan pentru prima dată, iar Gianni Versace își dezvăluie sexualitatea față de lume.

American Crime Story 2×4

American Crime Story 2×4

Minneapolis architect David Madson is forced to go on the run with Andrew Cunanan.

American Crime Story 2×3

American Crime Story 2×3

Maghiarul imobiliar din Chicago, Lee Miglin, este ucis în ceea ce poliția crede că este o ucidere aleatorie.

American Crime Story 2×2

American Crime Story 2×2

Andrew Cunanan sosește în Miami pentru a-și croi designerul de modă Gianni Versace.

American Crime Story 2×1

American Crime Story 2×1

Uciderea lui Gianni Versace transformă ochii lumii pe Miami Beach.

American Crime Story 1×1

American Crime Story 1×1

În premieră în serie, anchetatorii vizitează casa lui OJ Simpson ca urmare a asasinării lui Nicole Brown Simpson și a lui Ronald Goldman.

American Crime Story 1×2

American Crime Story 1×2

OJ Simpson a dispărut în luptele de culoare albă dintre Bronco și Robert Shapiro și Robert Kardashian, în timp ce biroul DA și LAPD au căutat JO

American Crime Story 1×3

American Crime Story 1×3

Marcia dezvăluie că JO este acuzat; Robert Shapiro solicită sfatul lui F. Lee Baily și creează o strategie provocatoare și încearcă să convingă JV să angajeze Johnnie Cochran.

American Crime Story 1×5

American Crime Story 1×5

Christopher Darden și Johnnie Cochran se confruntă în instanță. Chris are îndoieli în legătură cu Mark Fuhrman ca martor. Juriul vizitează locul crimei.

American Crime Story 1×4

American Crime Story 1×4

Odată cu selectarea juriului, intrarea lui Johnnie Cochran adaugă o energie interesantă cazului.

American Crime Story 1×7

American Crime Story 1×7

Unele teorii de conspirație referitoare la acest caz încep să circule. Procuratura vorbește dacă ar trebui să aibă JO Simpson să încerce mănușa în instanță.

American Crime Story 1×6

American Crime Story 1×6

Pe măsură ce Marcia Clark își jonglează obligațiile de serviciu și de acasă, începe să simtă controlul public al apariției ei.

American Crime Story 1×9

American Crime Story 1×9

Johnnie Cochran și F. Lee Bailey se îndreaptă peste țară pentru a obține mâinile pe casetele Mark Fuhrman. Judecătorul Ito trebuie să decidă dacă bandajele și epitetele rasiale pe care le conțin sunt admisibile.

American Crime Story 1×8

American Crime Story 1×8

Lunile în proces, întrerupte de la familiile lor, societate și mass-media, jurații cresc agitați și începeți să deveniți ținte improbabile pentru urmărire penală și apărare. Între timp, țara primește o introducere în știința probelor ADN.

American Crime Story 1×10

American Crime Story 1×10

În finalul sezonului, procuratura și apărarea își fac declarațiile finale; jurații deliberați; iar verdictul este dat.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.814)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.525)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.956)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.