Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Danai Gurira

The Walking Dead 8×14

The Walking Dead 8×14

The Walking Dead – The Walking Dead: Invazia zombi (TV Series 2010– ), serial online subtitrat în Română Un prizonier Heaps face o descoperire; Carol caută pe cineva din pădurea din apropiere; Rick și Morgan se găsesc în compania unor străini.

The Walking Dead 8×13

The Walking Dead 8×13

The Walking Dead (TV Series 2010– ), serial online subtitrat în Română Probleme apar atunci când vizitatorii neașteptate ajung la Hilltop și comunitatea este împinsă în acțiune; se fac descoperiri inofensive.

The Walking Dead 8×12

The Walking Dead 8×12

The Walking Dead (TV Series 2010– ), serial online subtitrat în Română Conducerea lui Hilltop se confruntă cu o dilemă dificilă după sosirea vizitatorilor neașteptate. Rick vine în față cu un adversar.

The Walking Dead 8×11

The Walking Dead 8×11

The Walking Dead (TV Series 2010– ), serial online subtitrat în Română Daryl se găsește într-o companie rău, în timp ce grupul său se îndreaptă spre Hilltop; Credința lui Gabriel este testată.

The Walking Dead 8×10

The Walking Dead 8×10

Grupurile își unesc forțele și converg pe deal; Aaron și Enid caută aliați; Simon ia lucrurile în propriile sale mâini.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.716)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.248)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.538)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.650)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.