Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Cynthia Addai-Robinson

Arrow 4×23

Arrow 4×23

Oliver se alătură unei forțe surprinzătoare în încercarea de a opri Damien Darhk și magia lui odată pentru totdeauna.

Arrow 4×11

Arrow 4×11

Diggle trebuie să învețe să se încreadă în fratele lui Andy când un inamic al trecutului lor de război, un agent al organizației criminale Shadowspire, plătește o vizită la Star City. Cu toate acestea, Diggle învață mai mult decât un negociat pentru timpul petrecut în timpul războiului. Între timp, Oliver trebuie să învețe un nou mod de viață.

Arrow 4×1

Arrow 4×1

Relatarea fericită a lui Oliver și Felicity este tăiată când Thea și Laurel îi plătesc o vizită și îi spun lui Oliver că au nevoie de ajutorul lui înapoi în Star City. Orașul a fost atacat de Ghosts, asasini conduse de un om periculos pe nume Damien Darhk. Cu toate acestea, când se întoarce Oliver, Diggle face foarte clar că nu dorește ca Oliver să intre în echipă.

Arrow 3×19

Arrow 3×19

După ce Roy mărturisește că el este argintiu, Oliver este forțat să rămână scăzut, pe măsură ce Quentin își continuă căutarea pentru a dovedi că Oliver este adevărata Argeș. Între timp, un metahuman ucide doi gardieni și Oliver este forțat să se întoarcă la Ray - ca Atom - pentru ajutor.

Arrow 3×17

Arrow 3×17

În timp ce Arrow încearcă să detecteze criminalii ucigași, Amanda o numește pe Lyla pentru o misiune de suucidere, iar Diggle insistă să-și asocieze noua sa soție. Cu toate acestea, echipa descoperă în curând că misiunea lor de salvare nu este ceea ce așteptau. Într-o vreme, Ray află că Oliver este arcul și intenționează să-l aducă pentru crimele sale.

Arrow 3×14

Arrow 3×14

Malcolm îl pune pe Oliver și pe Thea într-o situație periculoasă care le aterizează pe Lian Yu cu fostul inamic al lui Oliver, Deathstroke. Într-o retrospectivă, Oliver și Maseo se întorc la Starling City pentru a prelua arma Omega bio.

Arrow 3×13

Arrow 3×13

Vertijul determină ca Laurel să hallucinizeze o luptă epică care îi lovește Canarul Negru împotriva sora ei, Sara. Între timp, Chase surprinde Thea și Roy îi avertizează pe Thea să stea departe de Malcolm.

Arrow 3×10

Arrow 3×10

Odată cu plecarea lui Oliver, Diggle, Arsenal și Felicity se ocupă de un criminal nou: Brick. Între timp, Ray își pregătește armura de luptă, iar în Tibet, o figură misterioasă găsește corpul lui Oliver.

Arrow 3×8

Arrow 3×8

Un eveniment de încrucișare care a început pe "The Flash" se încheie cu Oliver colaborând cu Flash pentru a opri ucigașul care bombardează bomba, care plantează cinci bombe în oraș, care vor să explodeze în același timp.

Arrow 3×4

Arrow 3×4

Nyssa crede că Malcolm la ucis pe Sara și merge după el pentru a răzbuna uciderea iubitului ei. Oliver descoperă că nu are de ales decât să o oprească, în ciuda faptului că Laurel insistă să răzbune moartea surorii sale. Între timp, Thea se întoarce în Starling City și se stabilește în ... până când Nyssa descoperă că ea este fiica lui Malcolm.

Arrow 3×1

Arrow 3×1

Cu crimă la un nivel scăzut de timp, Oliver decide să ia o pauză și cere Felicity la o întâlnire. Cu toate acestea, acestea sunt întrerupte atunci când un nou dealer de droguri ia numele contelui Vertigo și vizează Arrow-ul pentru moarte. Între timp, Diggle devine tată în așteptare și un om de știință încearcă să achiziționeze Regina Consolidată înainte ca Oliver să poată relua afacerea familiei sale.

Arrow 2×23

Arrow 2×23

Pe măsură ce Oliver se răstoarnă cu Slade escaladă, hotărârea lui față de regula de a nu ucide este testată. Mai ales ca Slade se adreseaza femeii pe care o iubeste Oliver.

Arrow 2×22

Arrow 2×22

Oliver se apropie de echipa sa, soldații lui Slade atacă orașul. Felicity primește un apel de la STAR Labs cu știri care schimbă jocurile și Thea vine în față cu tatăl ei.

Arrow 2×21

Arrow 2×21

După moartea unui om apropiat de el, Oliver decide să se dărui lui Slade mai degrabă decât să răsară în continuare vărsare de sânge asupra prietenilor și familiei sale. Între timp, Laurel își reînnoiește ancheta în privința lui Sebastian Blood, iar Slade își face planurile finale de a dezlănțui armata lui Mirakuru în Starling City.

Arrow 2×16

Arrow 2×16

În timp ce Oliver se ocupă de presiunea atacurilor lui Slade împotriva lui Oliver și a celor dragi, Amanda Waller și ARGUS recrutează pe Diggle pentru o misiune neagră. Diggle este fericit să afle că va lucra cu fosta sa soție Lyla ... dar nu atât de încântat că trei condamnați vor merge în misiune cu ei.

Arrow 2×12

Arrow 2×12

În timp ce Arrow îl antrenează pe Roy cum să-și controleze furia - și tigrul său de bronz, de super-putere, a furat un prototip al mașinii de aventură Malcolm pentru a vinde un dealer de arme. Într-o vreme, Laurel descoperă că este dezrădăcinată și că nu mai are control, iar Walter sunt o ofertă pentru Moira. Pe insulă, Oliver se întreabă dacă îi va spune lui ... citeste mai mult

Arrow 2×6

Arrow 2×6

ARGUS îl răpește pe Diggle și cere să-l recupereze pe Lyla de la o închisoare rusească. Oliver și Felicity insistă să meargă împreună pentru a ajuta și marca Isabel de-o lungul. Într-adevăr, Jean Loring îi sfătuiește pe Thea că întâlnirea cu Roy îi face rău șansele lui Moira de a obține o achitare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.126)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.230)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]