Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Cress Williams

Black Lightning 1×10

Black Lightning 1×10

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Black Lightning încearcă să salveze mai mulți copii dispăruți de multă vreme, dezvăluie un secret pe care nu l-au anticipat și conexiunile care rezultă. Gambi se luptă să rămână puternic în timp ce se află într-o poziție compromițătoare. Jefferson începe să vadă lucrurile în mod diferit.

Black Lightning 1×9

Black Lightning 1×9

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română În urma ultimei ucideri, Black Lightning lucrează pentru a-și șterge numele, în timp ce vânează persoana responsabilă pentru moartea tatălui său și pe oricine altcineva implicat. Tensiunile rămân ridicate între Black Lightning și Gambi.

Black Lightning 1×8

Black Lightning 1×8

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Black Lightning lucrează cu Anissa pentru a găsi informații pentru a șterge numele lui Black Lightning. Jennifer începe internarea pentru Lynn. Între timp, Gambi se află într-o situație precară.

Black Lightning 1×7

Black Lightning 1×7

Căutarea lui Black Lightning pentru Tobias continuă. Anissa continuă să se găsească în noul normal.

Black Lightning 1×11

Black Lightning 1×11

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce suspiciunile cresc că Jefferson Pierce este Black Lightning, ASA aranjează să-l aresteze. Lynn caută ajutor de la detectivul Henderson. Între timp, pe măsură ce Jefferson se află în custodie, Gambi și Anissa lucrează împreună pentru a arăta că Black Lightning continuă să curgă pe străzile din Freeland.

Black Lightning 1×6

Black Lightning 1×6

Un apel telefonic neașteptat dezvăluie nevoia mult îngropată de Jefferson pentru a investiga uciderea tatălui său. Între timp, Annisa se luptă cu faptul că acțiunile ei au consecințe rele. În cele din urmă, Jennifer învață importanța controlării temperamentului ei - în toate situațiile.

Black Lightning 1×5

Black Lightning 1×5

Un apel telefonic neașteptat dezvăluie nevoia mult îngropată de Jefferson pentru a investiga uciderea tatălui său. Între timp, Annisa se luptă cu faptul că acțiunile ei au consecințe rele. În cele din urmă, Jennifer învață importanța controlării temperamentului ei - în toate situațiile.

Black Lightning 1×4

Black Lightning 1×4

 Black Lightning este recrutat pentru a miza împotriva bandei 100. Anissa investighează noul medicament care lovește străzile. Între timp, chipurile familiare încep să reapară.

Black Lightning 1×3

Black Lightning 1×3

 Așa cum Jefferson Pierce încearcă să stabilească dacă comunitatea poate supraviețui fără ajutorul lui Black Lightning, Anissa începe să vină în propriul ei. Între timp, Jefferson și Lynn încearcă și își dau seama de noua lor dinamică. În cele din urmă, Jennifer îi dezvăluie părinților că se luptă cu ceva mare.

Black Lightning 1×2

Black Lightning 1×2

Pe măsură ce comunitatea se luptă cu violența care îi înconjoară, apare o strălucire de speranță: este Black Lightning înapoi? Lynn Stewart, observând schimbările din comunitate, este, de asemenea, lăsat să se întrebe. În timp ce Jefferson Pierce se luptă cu decizia sa, Gambi îl îndeamnă să-și ia din nou mantaua și să revină la viață ca Black Lightning. Anissa și Jennifer încearcă să se ocupe de consecințele exploziei lor.

Black Lightning 1×1

Black Lightning 1×1

Jefferson Pierce este un om care se luptă cu un secret. Ca părintele lui Anissa și a lui Jennifer și director al unei licee charter, care serveste de asemenea ca un paradis sigur pentru tinerii într-un cartier, depășit de violența în bandă, el este un erou în comunitatea sa. Acum nouă ani, Pierce era un erou de alt gen. Înzestrat cu puterea supraumană pentru a exploata și a controla energia electrică, el a folosit aceste puteri pentru a-și păstra străzile ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.828)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]