Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Constance Nunes

Car Masters: Rust to Riches 1×1

Car Masters: Rust to Riches 1×1

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipajul Gotham Garage încearcă să transforme un Ford Thunderbird în 1964 într-o "mașină de rachetă" bonafide, oferind în același timp o mașină inteligentă tratamentul camionului monstru.

Car Masters: Rust to Riches 1×8

Car Masters: Rust to Riches 1×8

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipajul se luptă să finalizeze actualizarea ambițioasă a unui Futura 1955 la timp pentru un show auto mare. A reușit Gotham Garage să-și aterizeze mașina în șase cifre?

Car Masters: Rust to Riches 1×2

Car Masters: Rust to Riches 1×2

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipa se ocupă de un dezasamblat 1970 Chevy C-10 Fleetside, în scopul de a moderniza și de comerț pentru un foarte valoroase 1939 Zephyr caroserie.

Car Masters: Rust to Riches 1×3

Car Masters: Rust to Riches 1×3

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipajul încearcă să-i ajute pe un prieten la o reducere abruptă, printr-un upgrade Volkswagen Bug hot-rod. Marc devine prea creativ cu o revizie de tip T-bucket.

Car Masters: Rust to Riches 1×4

Car Masters: Rust to Riches 1×4

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Shawn și Mark primesc un transfer dulce într-o afacere. Tony și Caveman echipează un camion Chevy din 1956, în timp ce Constance se ocupă de un microbus vinicol VW.

Car Masters: Rust to Riches 1×5

Car Masters: Rust to Riches 1×5

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Shawn localizează o opțiune neconvențională pentru motorul cu autobuzul, dar se străduiește să găsească un potențial cumpărător. Echipajul primește niște ajutor de la o pictogramă cu tijă fierbinte.

Car Masters: Rust to Riches 1×6

Car Masters: Rust to Riches 1×6

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Echipa își propune să aducă niște vise Hot Wheels la viață pentru a face schimburi pentru o replică rară de Lincoln Futura. Shawn încearcă să se oprească în impulsurile lui Mark.

Car Masters: Rust to Riches 1×7

Car Masters: Rust to Riches 1×7

Car Masters: Rust to Riches  - Maestrii de mașini: Rustul spre bogății (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Membrii echipei se luptă să bată ceasul în căutarea unei mașini cu șase cifre. Căutarea lui Mark pentru un magazin de camioane aduce amintiri semnificative.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.188)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.970)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]