Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Connie Britton

9-1-1 1×9

9-1-1 1×9

 9-1-1 (TV Series 2018– ), serial onlin subtitrat în Română Prima rasă de răspuns a ajutat un om fără adăpost zdrobit într-un camion de gunoi, o mamă și un fiu într-un ascensor prăbușit și niște hoarde extrem de entombed în casa lor. Între timp, Athena sare în piscina pentru întâlniri, relația dintre Buck și Abby fiind testată de mama ei bolnavă.

9-1-1 1×8

9-1-1 1×8

Ceea ce se întâmplă în jurul valorii de vine pentru un văduv unremorseful, un proprietar arogant club de fitness și un hoț unsuspecting. Între timp, Bobby primește un telefon surprinzător de la medicul său, după ce a donat la transmisia de sânge a Chimney, iar Athena se confruntă cu Michael, după ce a avut o inimă la inimă cu copiii lor.

9-1-1 1×7

9-1-1 1×7

 O lună plină păstrează echipajul ocupat cu unele dintre cele mai nebunești apeluri încă, deoarece Athena investighează o posibilă invazie acasă și "se oprește" împotriva unui criminal infracțional. Între timp, Abby ajută la investigarea uciderii unui apelant, Bobby și Buck au mâinile pline la un studio de yoga pentru femeile însărcinate și trecutul lui Hen poate deveni viitorul ei.

9-1-1 1×6

9-1-1 1×6

La Ziua Îndrăgostiților, o propunere de căsătorie surpriză nu se întâmplă cu consecințe periculoase. Athena încearcă să ajute o femeie disperată și se alătură neintenționat Clubului Lonely Hearts. Bobby și Chimney își dau drumul la vacanță și învață despre "fractura Casanova", iar Abby și Buck se întâlnesc la prima întâlnire oficială.

9-1-1 1×5

9-1-1 1×5

 Echipajul se îndreaptă către o situație de urgență, când dezastrul se lovește la o nuntă indiană. Abby recrutează ajutorul lui Buck pentru a încerca să-l găsească pe mama ei și, pentru prima dată, îl întâlnește pe Athena față în față. Între timp, Bobby are un moment greu confruntat cu trecutul său și Hen se luptă să ia decizia corectă.

9-1-1 1×4

9-1-1 1×4

În urma unui accident de avion mortal, Bobby și echipa de curse pentru a ajuta supraviețuitorii, în timp ce Athena se ocupă de panică și haos la aeroport. Bobby se confruntă cu demonii din trecut; Athena este plecată pentru răzbunare împotriva unui grup de bâlbâi adolescenți; iar Abby transmite un mesaj important de la un apelant 9-1-1.

9-1-1 1×2

9-1-1 1×2

 O noapte într-un parc de distracții are o întoarcere mortală atunci când o defecțiune a unui roller coaster frânează viața atârnând în balanță. Abby ajunge la Buck; Athena și Hen răspund la o invazie de origine neobișnuită.

9-1-1 1×3

9-1-1 1×3

 Bobby și echipa lui răspund la o urgență la o petrecere de aniversare a copiilor, care lasă vieți în balanță. Echipajul intră în acțiune după ce unul dintre ei este implicat într-un accident devastator. Athena încearcă să facă față unei tragedii care ajunge prea aproape de casă și Abby se confruntă cu o decizie de schimbare a vieții pentru mama ei și face o legătură cu Buck.

9-1-1 1×1

9-1-1 1×1

Furnizorii de răspuns la situații de urgență își pun viața în pericol pentru a salva pe alții.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]