Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Colin Salmon

Krypton 1×9

Krypton 1×9

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg trebuie să decidă dacă poate să facă sacrificiul suprem în slujba binelui mai mare al lui Kandor.

Krypton 1×8

Krypton 1×8

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O mișcare de rezistență începe să se formeze pentru a împiedica creșterea puterii și a influenței lui Voice of Rao.

Krypton 1×7

Krypton 1×7

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După o lovitură de stat eșuată, Daron îi pedepsește pe conspiratori. Lyta și Dev merg în căutarea lui Jayna.

Krypton 1×6

Krypton 1×6

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg se confruntă cu o alegere imposibilă care va forma moștenirea El și soarta universului.

Krypton 1×5

Krypton 1×5

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Jayna se luptă cu loialitatea ei sfâșiată, deoarece Seg luptă pentru supraviețuire în inima lui Black Zero.

Strike Back 6×10

Strike Back 6×10

Secțiunea 20 este disprețuită să-și clarifice numele. Și pentru a face acest lucru, ei au un plan mare și rătăcios.

Strike Back 6×9

Strike Back 6×9

Fara o descriere. revenim!!

Strike Back 6×8

Strike Back 6×8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Strike Back 3×1

Strike Back 3×1

Damian Scott este trimis în Mogadishu, Somalia pentru a salva diplomații britanici după ce au fost răpiți de căpitanul Huseyin Waabri. Între timp, Michael Stonebridge se adaptează la noua sa carieră în afara secțiunii 20.

Strike Back 3×7

Strike Back 3×7

Knox eliberează un lider politic dintr-o închisoare din Zimbabwe, iar unitatea încearcă să ajungă din urmă cu evadatul prin urmărirea fiicei sale activiste.

Strike Back 5×3

Strike Back 5×3

Locke lucrează că prietenul său de lungă durată lucrează cu Yakuza periculoasă și cu biroul 39. Scott trebuie să-și protejeze fiul după ce se află în focul inamic.

Strike Back 2×10

Strike Back 2×10

În finala sezonului, Stonebridge și Scott se află într-o cursă împotriva timpului pentru a găsi o pereche de atentatori sinucigași care vizează Budapesta.

Strike Back 1×3

Strike Back 1×3

Collinson trimite Porter sub acoperire în Zimbabwe, într-o misiune de a sparge un fost soldat britanic care a fost implicat într-o asasinare politică dintr-o închisoare de înaltă securitate din Harare.

Strike Back 3×8

Strike Back 3×8

Tulburările se răspândesc după încercarea de asasinare a liderului politic Lutulu, în timp ce Stonebridge îi întreabă pe șofer într-o secție de poliție izolată și caută o cale sigură.

Strike Back 5×4

Strike Back 5×4

Scott are o discuție serioasă cu fiul său, în timp ce restul secțiunii 20 formează o alianță neliniștită cu câțiva mercenari ai CIA în timp ce pleacă după Shiro și Mei Foster.

Strike Back 2×7

Strike Back 2×7

Un agent MI6 numit John Allen sfârșește prin a lua pe Stonebridge și Scott de la Viena într-o misiune periculoasă în Kosovo.

Strike Back 1×4

Strike Back 1×4

Porter și Masuku devin vânate, în timp ce un detectiv de bushman conduce autoritățile din Zimbabwe după ei, iar Layla Thompson devine din ce în ce mai conștientă de tensiunea dintre Porter și Collinson.

Strike Back 3×9

Strike Back 3×9

Knox intenționează să descarce bombe nucleare în națiuni africane instabile din punct de vedere politic, în timp ce Matlock dezvăluie de ce sa alăturat lui Knox.

Strike Back 5×5

Strike Back 5×5

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 2×4

Strike Back 2×4

Scott reușește să treacă testul exploziv al lui Connolly și lucrează la ocolirea unui cod de securitate. Bratton contactează Marshall.

Strike Back 1×1

Strike Back 1×1

Încă bântuit de amintirea unei misiuni dezastruoase a forțelor speciale pe care a condus-o în 2003, lui John Porter i sa oferit ocazia de a se răscumpăra returnându-se în Irak pentru a salva un reporter răpit de televiziune.

Strike Back 3×10

Strike Back 3×10

Pentru a opri Knox, Scott vine la Bryant pentru asistență. Între timp, Stonebridge nu are probleme să se concentreze asupra misiunii, întrucât este îndoit de răzbunare. Secțiunea 20 primește asistență din partea poliției din Africa de Sud pentru a opri complotul lui Knox.

Strike Back 5×6

Strike Back 5×6

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 2×2

Strike Back 2×2

Un general indian decide să oprească atacul asupra unui hotel din New Delhi, care a fost supus asediului, când află că Scott și Stoneridge sunt în hotel și că au identificat omul de știință arme cunoscut sub numele de Mahmood.

Strike Back 2×3

Strike Back 2×3

Secțiunea 20 urmărește Latif în Africa de Sud, când un fost terorist IRA, Daniel Connolly, vizează un designer al sistemului de arme. Scott comută locurile cu un hacker de computer și se află prins într-o capcană periculoasă de miere.

Strike Back 4×1

Strike Back 4×1

Bucurându-se de o vacanță cu mult meritată, Scott și Stonebridge sunt rechemați după ce un alt membru al secțiunii a 20-a decedează în timp ce-l urmărește pe teroriștii evazivi al-Zuhari din Beirut. Un nou plumb le trimite în junglele îndepărtate ale Columbiei în căutarea unui asociat cunoscut al lui Al-Zuhari și adânc în teritoriu controlat de un puternic cartel de droguri.

Strike Back 5×7

Strike Back 5×7

Lupta cu Li-Na este acum în Europa, deoarece secțiunea 20 caută o cale de a reveni pe traseul ei. Locke ajunge la o șansă neașteptată de a se confrunta cu nemesisul său.

Strike Back 2×9

Strike Back 2×9

Scott și Stonebridge se îndreaptă spre Cecenia pentru a descoperi Latif și un stoc de arme chimice.

Strike Back 2×1

Strike Back 2×1

Sergentul britanic Michael Stonebridge recrutează ajutorul lui Damien Scott, agent operativ al Forței Ex-Delta, când un agent numit John Porter este răpit de un terorist pakistanez. Cei doi descoperă apoi indicii la un posibil atac terorist la un hotel din New Delhi și se îndreaptă acolo pentru al împiedica.

Strike Back 4×2

Strike Back 4×2

Din opțiuni și vânat de cartelul inventiv, secțiunea 20 merge cu mult și încearcă un atac în centrul orașului Bogota, sperând să obțină informații despre unul dintre oamenii cheie ai lui al-Zuhari. Între timp, Dalton caută sursa care ia expus echipa din Beirut, dar descoperă un aliat surprinzător și o piesă a planului lui al-Zuhari.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.569)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.236)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.366)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.604)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.604)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.