Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Colin Salmon

Krypton 1×9

Krypton 1×9

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg trebuie să decidă dacă poate să facă sacrificiul suprem în slujba binelui mai mare al lui Kandor.

Krypton 1×8

Krypton 1×8

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O mișcare de rezistență începe să se formeze pentru a împiedica creșterea puterii și a influenței lui Voice of Rao.

Krypton 1×7

Krypton 1×7

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După o lovitură de stat eșuată, Daron îi pedepsește pe conspiratori. Lyta și Dev merg în căutarea lui Jayna.

Krypton 1×6

Krypton 1×6

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg se confruntă cu o alegere imposibilă care va forma moștenirea El și soarta universului.

Krypton 1×5

Krypton 1×5

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Jayna se luptă cu loialitatea ei sfâșiată, deoarece Seg luptă pentru supraviețuire în inima lui Black Zero.

Strike Back 6×10

Strike Back 6×10

Secțiunea 20 este disprețuită să-și clarifice numele. Și pentru a face acest lucru, ei au un plan mare și rătăcios.

Strike Back 6×9

Strike Back 6×9

Fara o descriere. revenim!!

Strike Back 6×8

Strike Back 6×8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Strike Back 2×5

Strike Back 2×5

Se întâmplă probleme cu Claire. Scott și Stonebridge încearcă să localizeze un dealer global al armelor.

Strike Back 4×6

Strike Back 4×6

Secțiunea 20 este ruptă între devotarea resurselor lor misiunii sau salvarea uneia dintre ale lor. Sănătatea lui Stonebridge continuă să-l afecteze pe teren. Rețeaua lui Al-Zuhari se mișcă rapid, apropiindu-se. Kamali explică de ce apare încă o altă amenințare.

Strike Back 6×2

Strike Back 6×2

Secțiunea 20 începe să se încheie cu teroristul Omair Idrisi și soția sa, Jane Lowry, dar echipa este forțată să extragă de la Libia un negustor de arme, deținuți, Morgan Ives.

Strike Back 2×6

Strike Back 2×6

Grant călătorește la Khartoum când Sinclair și Scott sunt arestați. Clare i se oferă lui Tahir o alegere fie pentru moarte, fie pentru a-și începe viața ca partener. Stonebridge se învinovățește pentru moartea lui Kate / Crawford dezvăluie că Latif a încorporat un spion în vârful serviciilor de informații occidentale, dar refuză să dezvăluie identitatea persoanei până când Clare nu va mai fi în viață.

Strike Back 4×8

Strike Back 4×8

Scott caută o scăpare din Penitenciarul negru, în timp ce Locke devine suspicios față de Kamali. Echipa are loc pentru a localiza Stonebridge, a cărei stare crește din ce în ce mai tare când întâlnește planul lui Al-Zuhari din start. Continuând vendeta sa, Ulyanov se apropie de Scott și Stonebridge.

Strike Back 6×3

Strike Back 6×3

Pe măsură ce Jane Lowry se află în Budapesta, Mac și Wyatt sunt forțați să meargă sub acoperire pentru a se infiltra într-un grup periculos de supremațiști albi care au ceva de care are nevoie.

Strike Back 3×2

Strike Back 3×2

Scott află că unul dintre ostatici este un operativ militar de rang înalt și că Waabri intenționează să vândă dispozitive nucleare în Africa de Sud.

Strike Back 4×7

Strike Back 4×7

Echipa își urmărește proprietatea furată în Rusia, unde Scott și Stonebridge continuă carierele lor ca "pretendenți". Deoarece sănătatea lui Stonebridge continuă să se deterioreze, ei descoperă noi mistere despre un plan al lui Al-Zuhari. Kamali este îngrijorat de faptul că identitatea sa de copertă nu poate ține.

Strike Back 6×4

Strike Back 6×4

Nu avem o prezentare generală în limba engleză. Ajutați-ne să ne extindem baza de date adăugând una.

Strike Back 3×3

Strike Back 3×3

Scott și Stonebridge descoperă un cleric radical islamic pentru a recupera dispozitivele nucleare, dar sunt retrași de o lovitură aeriană a CIA și de localnici ostili.

Strike Back 4×9

Strike Back 4×9

Scott și Stonebridge încearcă să-și respecte promisiunea de a proteja Ester; Richmond și Martinez urmează un asociat al lui Al-Zuhari; echipa încearcă să oprească un infiltrator înainte de a ajunge într-o zonă populată.

Strike Back 6×5

Strike Back 6×5

Secțiunea 20 trebuie să înceteze pe Lowry și pe Dr Markov să facă și să elibereze o armă chimică mortală. În nevoia disperată de informații, Novin infiltrează o casă a unui drogator.

Strike Back 3×4

Strike Back 3×4

Scott și Stonebridge se pregătesc pentru un atac al Al-Qaeda în timp ce au fost aruncați într-o fermă algeriană cu liderul nomad și curierul rănit. Între timp, înapoi la sediul central, Dalton este chemat pe covor pentru relația cu curierul.

Strike Back 4×10

Strike Back 4×10

Scott și Stonebridge se confruntă cu un nou jucător de pivot în planul lui Al-Zuhari, iar cu un atac iminent se ridică, echipa recurge la măsuri discutabile, declanșând un conflict în cadrul unității.

Strike Back 6×6

Strike Back 6×6

Lowry îi cheamă pe un tânăr jihad să dezlănțuiască gazul mort într-un aeroport aglomerat, în timp ce Reynolds este forțat să ia o decizie decisivă pentru viață, în timp ce Secțiunea 20 urmărește prevenirea atacului.

Strike Back 3×5

Strike Back 3×5

Traseul declanșatorilor nucleari lipsiți conduce la Cape Town, Africa de Sud, unde răpitorii răpesc copiii unui expert de expulzare a munițiilor pentru ai forța să coopereze.

Strike Back 5×1

Strike Back 5×1

Fiica ambasadorului britanic din Thailanda este răpită, așa că Stonebridge, Scott și restul echipei se angajează pentru o altă aventură care încearcă sau nu.

Strike Back 6×7

Strike Back 6×7

Este secțiunea 20 vs Jane Lowry într-o cursă pentru a ajunge la Omair Idrisi. E o misiune care aruncă în pericol pe ofițerul Jensen.

Strike Back 3×6

Strike Back 3×6

Stonebridge încearcă să se răzbune pe Craig Hanson după ce sa arătat în Cape Town, Africa de Sud. Între timp, Scott se reconectează cu un agent Mossad care și-a urmărit cazul, dar cu un set diferit de ordine; Knox îl lovește pe Evans într-o instalație secretă și explică cum intenționează să-și transforme țara într-o putere mondială.

Strike Back 5×2

Strike Back 5×2

Secțiunea 20 încearcă să descopere adevărații vinovați din spatele atacului ambasadei, începând cu obținerea de informații de la gangsterul Ray McQueen.

Strike Back 3×1

Strike Back 3×1

Damian Scott este trimis în Mogadishu, Somalia pentru a salva diplomații britanici după ce au fost răpiți de căpitanul Huseyin Waabri. Între timp, Michael Stonebridge se adaptează la noua sa carieră în afara secțiunii 20.

Strike Back 3×7

Strike Back 3×7

Knox eliberează un lider politic dintr-o închisoare din Zimbabwe, iar unitatea încearcă să ajungă din urmă cu evadatul prin urmărirea fiicei sale activiste.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.129)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.255)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]