Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Clayne Crawford

Lethal Weapon 2×17

Lethal Weapon 2×17

După terminarea fatală a unui argument pe un șantier de construcții, echipa încearcă să dezlege fapte despre incident. Între timp, Riggs se străduiește să-și relanseze relația cu Molly, slujba lui Trish este pe linie, în timp ce încearcă să închidă o afacere mare la locul de muncă, iar Murtaugh primește o ultimă șansă să-l facă acasă.

Lethal Weapon 2×16

Lethal Weapon 2×16

După ce programul de cumpărare a armei orașului este jefuit, echipa este în căutarea celor responsabili. Între timp, Murtaugh merge pe gheață subțire cu Trish, Riggs găsește un prieten improbabil în Ruthie, iar căpitanul Avery este reunit cu un colegiu "frenemy" care are informații esențiale despre caz.

Lethal Weapon 2×15

Lethal Weapon 2×15

Murtaugh și Riggs caută vinovatul unui heist de bijuterii local. Între timp, Murtaugh este numit "bunicul" de către un alt părinte în timp ce se află la locul de joacă alături de Harper, trimițându-l într-un tizzy, iar Riggs se ocupă de retragerea din băut.

Lethal Weapon 2×14

Lethal Weapon 2×14

Sora detectivului Bailey se confruntă cu probleme cu legea și trebuie să decidă cât de departe va merge să-și protejeze familia; Murtaugh trebuie să-l ajute pe Riana să navigheze în problemele băiatului; Riggs se ocupă de impactul unei nopți de băut greu.

Lethal Weapon 2×13

Lethal Weapon 2×13

Murtaugh și Riggs răspund la uciderea unui pacient care a scăpat în mod misterios de pe șinele doctorului Cahill. Ancheta scoate în evidență o schemă ascunsă mult mai mare decât cea pe care și-o imaginase. Între timp, furia lui Riggs îl primește din nou, provocându-i lui Avery să ia în considerare dacă este sau nu potrivit să servească. De asemenea, tensiunea familiei este mare între Murtaugh și Trish, care trebuie să ia decizii importante despre RJ

Lethal Weapon 2×12

Lethal Weapon 2×12

Când Riggs vizitează socrul său în închisoare, un vechi secret despre soția sa decedată iasă la lumină; Murtaugh încearcă să-l impresioneze pe Capt. Avery; Trish și Leo Getz încearcă să rezolve singură crima.

Lethal Weapon 2×11

Lethal Weapon 2×11

Riggs și Murtaugh sunt aruncați în lumea banilor contrafăcuți. Atunci când un grup de adolescenți se implică în mod neașteptat, el lovește o coardă cu Murtaugh, care se ocupă de propriile sale probleme legate de fiul său, RJ. Între timp, Riggs decide să facă o vizită la cineva din trecutul său.

Lethal Weapon 2×9

Lethal Weapon 2×9

Riggs și Murtaugh sunt atrași într-o lume fatală a teoriilor de conspirație. Între timp, relația lui Riggs cu Molly evoluează, iar Murtaugh și Trish încearcă să-l aducă pe Harper într-o preșcolară fantezie.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.591)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.728)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.455)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]