Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ciarán Hinds

The Terror 1×4

The Terror 1×4

The Terror (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un atac viclean asupra navelor dovedește că bărbații nu se luptă cu un urs obișnuit și că cultura inuită a regiunii poate să dețină o cheie pentru supraviețuirea lor.

The Terror 1×5

The Terror 1×5

The Terror (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O boală ciudată începe să se manifeste, în timp ce o altă persoană mai cunoscută pune în pericol resursa cea mai valoroasă a expediției: judecata căpitanului

The Terror 1×3

The Terror 1×3

The Terror (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Cu ceva ce urmărește acum navele, căpitanii dezbat opțiunile lor, testează loialitatea față de ceilalți față de datoria față de echipajele lor.

The Terror 1×1

The Terror 1×1

The Terror (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un accident de la mare dezvăluie o expediție a unei nave regale de 200 de mile de la găsirea Pasajului de Nord-Vest, forțându-i căpitanilor să facă alegeri directe.

The Terror 1×2

The Terror 1×2

The Terror (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După o iarnă lungă prinsă în gheață, partidele de cercetătoare sunt trimise în căutarea apei deschise. Una dintre echipe face o descoperire înfricoșătoare.

Game of Thrones 5×1

Game of Thrones 5×1

Game of Thrones 4×10

Game of Thrones 4×10

Circumstanțele se schimbă după o sosire neașteptată din nordul Zidului. Dany trebuie să se confrunte cu realități dure. Bran știe mai multe despre destinul său. Tyrion vede adevărul despre situația sa.

Game of Thrones 3×3

Game of Thrones 3×3

Tyrion își asumă noi responsabilități. Jon este dus la Pumnul primilor oameni. Daenerys se întâlnește cu sclavii. Jaime face o înțelegere cu captorii lui.

Game of Thrones 3×2

Game of Thrones 3×2

Sansa spune prea mult. Shae îl întreabă pe Tyrion pentru o favoare. Jaime găsește o modalitate de a trece timpul, în timp ce Arya întâlnește Frăția fără bannere.

Game of Thrones 3×1

Game of Thrones 3×1

Jon se întâlnește cu regele dincolo de zid, în timp ce frații lui de noapte au fugit spre sud. În King's Landing, Tyrion dorește o recompensă, Margaery își arată natura caritabilă, Cersei aranjează o petrecere, iar Littlefinger îi oferă lui Sansa ajutor. În Marea Neagră, Daenerys își începe călătoria spre vest.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.715)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.248)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.534)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.650)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.