Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chloe Pirrie

Troy: Fall of a City 1×7

Troy: Fall of a City 1×7

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Regele Priam își ia viața în mâinile lui pentru a vizita lui Ahile și un armistițiu este de acord, dar o va ține? Helen se confruntă cu o criză personală, deoarece relația ei cu Paris se află sub presiune.

Troy: Fall of a City 1×6

Troy: Fall of a City 1×6

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Troienii primesc un mesaj de la zei și se angajează într-un raid îndrăzneț cu noi aliați. Situația lui Helen rămâne precară. Ahile este provocat să se întoarcă la luptă.

Troy: Fall of a City 1×5

Troy: Fall of a City 1×5

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Parisul este vânat de greci și se întoarce la viața lui anterioară, lăsând Helen fără un aliat în Troia, așa cum ancheta lui Pandarș își strânge impulsul. Troienii încearcă să profite de diviziunile din tabăra greacă.

Troy: Fall of a City 1×4

Troy: Fall of a City 1×4

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Atacul lui Achilles asupra aliatului lui Troy, Cilicia, devastă troienii și pune accent pe Helen. Andromache primește atât vestea bună, cât și rău. O dispută amară izbucnește între Agamemnon și Ahile.

Troy: Fall of a City 1×3

Troy: Fall of a City 1×3

Troy: Fall of a City - Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Cu prinderea grecilor în strângerea orașului, Hector și Paris se îmbarcă într-o călătorie periculoasă către un aliat din apropiere pentru a cere ajutor. Bazându-se unul pe altul pentru testele de supraviețuire și întărește legătura lor, însă o față familiară reapare să-i spună lui Hector adevărul deranjant despre fratele său.

Troy: Fall of a City 1×2

Troy: Fall of a City 1×2

Troy: Fall of a City – Troia: Căderea unui oraș (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Elopementul Helen și Paris provoacă haos pentru greci și troieni. Priam și Hecuba dezbat dacă să-l trimită pe Helen înapoi sau să risteze consecințele. Zeita Artemis prezintă Agamemnon cu o dilemă și mai agonizantă.

Troy: Fall of a City 1×1

Troy: Fall of a City 1×1

După o întâlnire fatală cu zeii, viața tânărului păstor Paris se schimbă pentru totdeauna. La jocurile din orașul Troy descoperă ceva extraordinar, iar într-o excursie spre Sparta, se îndrăgostește de consecințe imprevizibile și profunde.

Black Mirror 2×3

Black Mirror 2×3

Faceți cunoștință cu Waldo ... un urs albastru CGI de la emisiunea educațională de copii a copiilor, care în realitate este un personaj anarhic într-un spectacol comedic de satirică târziu. În spatele scenei, Waldo este exprimat și controlat de comediantul eșuat Jamie Salter. Când canalul decide că ar dori să-i dea lui Waldo propriul său pilot, compania de producție îl introduce într-o cursă politică împotriva uneia dintre victimele sale, conservatorul Liam Monroe, pentru o cascadorie. Jamie nu se simte confortabil cu politica - ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.542)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.247)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]