Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chin Han

Lethal Weapon 1×10

Lethal Weapon 1×10

După ce a investigat uciderea unui comerciant militar "de droguri de designer", Riggs și Murtaugh s-au aflat într-o violență violentă între o nouă generație de droguri și o bandă Koreatown. Între timp, Murtaugh găsește un confort într-un nou partener temporar, iar Trish încearcă să înființeze Riggs împreună cu colegul său.

Arrow 1×21

Arrow 1×21

Diggle refuză să lucreze cu Oliver, forțând vigilanții să se întoarcă la Felicity atunci când trebuie să se infiltreze într-o cazinou al cărei proprietar sunt informații despre locul lui Walter. Între timp, Tommy îi spune lui Laurel că Oliver încă o iubește, iar în flashback-uri Malcolm și Robert nu sunt de acord cu cum să aducă angajamentul.

Arrow 1×18

Arrow 1×18

Un nou vigilent, Mântuitorul, captează și execută pe cei pe care crede că le hrănesc cu oamenii din The Glades ... și Roy este urmtoarea țintă. Într-adevăr, Moira trebuie să ia pași drastici când Malcolm află cine și-a angajat asasinul său, iar Laurel încearcă să descopere adevărul despre eventuala supraviețuire a unei surorii ei.

Arrow 1×16

Arrow 1×16

Când Moira îl angajează pe Triadă să ucidă pe Malcolm, Triadul îi angajează pe Deadshot să-i ajute. Oliver și Diggle vorbește în curând despre încercarea de asasinat și vor încerca să salveze pe Malcolm, fără să știe de legătură cu angajamentul. Între timp, Laurel primește un vizitator neașteptat.

Arrow 1×15

Arrow 1×15

Un hoț de bijuterie, cunoscut sub numele de Dodger, vizează pietre rare în orașul Starling. Felicity îl convinge pe Oliver să meargă după hoț, iar Oliver îl lovește pe telefonul lui McKenna pentru a obține informațiile de care are nevoie pentru a găsi hoțul. Între timp, Thea se întâlnește cu un plictisitor și Moira îi întreabă pe un prieten pentru ajutor în legătură cu Malcolm.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.129)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.255)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]