Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chelsea Rendon

Vida 1×2

Vida 1×2

Refuzând zvonurile despre practici de afaceri proaste, Emma investighează vânzarea rapidă a barului la Nelson și revenirea la viața ei din Chicago. Ce descoperă o face aproape imposibilă. Femeile se leagă de flancuri.

Code Black 2×3

Code Black 2×3

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Willis sfidează ordinele lui Campbell când îl ajută pe Mario și pe Heather să efectueze o procedură radicală asupra unui lucrător de întreținere blocat sub un cazan care a explodat. De asemenea, tatăl lui Angus, Dr. Desmond Leighton, încearcă să profite de procura pe Mike, care este încă în comă, chiar dacă Mike ia acordat acest drept fratelui său, Angus.

Vida 1×1

Vida 1×1

Personajele Emma și Lyn se întorc în cartierul lor din Estul Los Angeles pentru înmormântarea mamei lor, pentru a găsi că s-au schimbat, dar prin re-conectări cu familia, prietenii și alții, la fel ca și ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.595)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.910)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.284)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.458)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.774)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]