Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chelah Horsdal

UnREAL 1×6

UnREAL 1×6

Adam primește șansa de a întâlni familia Mariei după ce spectacolul își stabilește întâlnirea unu-la-unu.

UnREAL 1×7

UnREAL 1×7

După ce o tragedie lovește setul, concurenții și toți cei din spatele scenei sunt afectați.

Arrow 2×22

Arrow 2×22

Oliver se apropie de echipa sa, soldații lui Slade atacă orașul. Felicity primește un apel de la STAR Labs cu știri care schimbă jocurile și Thea vine în față cu tatăl ei.

Arrow 2×19

Arrow 2×19

Când Oliver și echipa lui distrug centrele lui Slade, el atacă ca Deathstroke pentru a obține ceea ce este necesar pentru a găsi un înlocuitor. Între timp, Laurel se gândește ce să facă cu informațiile lui Slade și Oliver încearcă să-l convingă pe Thea să-i ajute să-și protejeze finanțele de la Isabel.

Arrow 2×17

Arrow 2×17

Huntress se întoarce și ia ostatici la tribunal atunci când tatăl ei este arestat. Laurel este printre cele luate, ceea ce îi cere sora, Canarul, să lupte cu Huntress-ul într-o confruntare epică. Între timp, Roy încearcă să păstreze Thea în siguranță, dar nu-i place cum este obligat să o facă.

Arrow 2×7

Arrow 2×7

Contele reprezintă o nouă schemă de transformare a rezidenților Starling City în clienți, adăugând-o la un nou medicament și apoi vânzându-i pe Vertigo pentru a-l vindeca. printre cei afectați sunt Diggle și DA Donner, care se prăbușește în mijlocul prezentării cazului său împotriva lui Moira.

Arrow 1×5

Arrow 1×5

Oliver este acuzat că este arcaș cu glugă și este pus sub arest la domiciliu. De asemenea, se gândește la vremea sa pe insulă, unde la întâlnit pe Edward Fyers și Deathstroke.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.127)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.254)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]