Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Charlotte Ross

Arrow 4×23

Arrow 4×23

Oliver se alătură unei forțe surprinzătoare în încercarea de a opri Damien Darhk și magia lui odată pentru totdeauna.

Arrow 4×17

Arrow 4×17

Brie Larvan izbucnește din închisoare și se întoarce la Palmer Tech, amenințând să ucidă pe toți, cu excepția cazului în care primește biopanul implantat în coloana vertebrală a lui Felicity. Când Oliver își dă seama că Felicity, Thea și Donna sunt prinși în Palmer Tech cu toți ceilalți, el se uită la un surprinzător aliat pentru a ajuta echipa Arrow să salveze ziua.

Arrow 4×14

Arrow 4×14

Oliver și echipa descoperă planul lui HIVE de a scoate Team Arrow odată pentru totdeauna. Următorul atac iminent al lui HIVE, Lance se întreabă dacă Donna este mai în siguranță fără el în viața ei. Între timp, odată cu apropierea nunții, Oliver începe să se simtă vinovat că nu ia spus lui Felicity despre fiul său.

Arrow 4×13

Arrow 4×13

Oliver primește o ofertă de la Nyssa, care este greu de refuzat. Între timp, Thea continuă să lupte împotriva poftei de sânge, Malcolm intră în ajutor pentru a-și ajuta fiica, iar Laurel are o inimă cu inima să vorbească cu Nyssa.

Arrow 4×10

Arrow 4×10

Oliver trebuie să se ocupe de consecințele devastatoare ale ultimului atac al lui Darhk. Căutînd răzbunare, Oliver continuă o urmărire brutală în căutarea lui Dahrk.

Arrow 4×9

Arrow 4×9

După ce orașul este atacat din nou, Oliver se confruntă cu o mișcare îndrăzneață împotriva HIVE. Malcolm verifică pe Thea și o lasă cu un avertisment. Lucrurile au o întorsătură oribilă când Damien Darhk se răzbună brutal la Oliver petrecerea de vacanță.

Arrow 4×6

Arrow 4×6

Felicity este frenetică când află că Ray este în viață și că este ținut de Damien Darhk. Răzbunarea lui Felicity de a nu-l găsi pe Ray mai devreme provoacă o tensiune între ea și Oliver. Între timp, Sara se alătură lui Laurel, lui Thea, și a echipei, pe o misiune de salvare pentru Ray. Cu toate acestea, efectele Pitului Lazarus preiau și amenință să pună în pericol întreaga operațiune. Donna Smoak se întoarce în Star City.

Arrow 3×18

Arrow 3×18

Ra face următoarea mișcare împotriva lui Oliver, descoperind identitatea secretă a lui Arrow către Quentin. Stânga fără alternative, Oliver nu are altă soluție decât să se predea. Între timp, Ray este rănit într-un atac și Felicity trebuie să-și asume riscul de a-și salva viața.

Arrow 3×5

Arrow 3×5

Felicitas trecut ca un hacker crucificator este dezvăluit atunci când cineva foloseste un super virus pe care ea a proiectat pentru a aduce Starling City în staționare. Între timp, Oliver și Thea lucrează la noua lor relație, iar mama lui Felicity plătește o vizită.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.775)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]