Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Charlotte Hegele

When Calls The Heart 5×4

When Calls The Heart 5×4

When Calls the Heart (TV Series 2014– ), seriale online subtitrat în Română Abigail trebuie să-și dea seama cum să țină banca orașului pe linia de plutire. Elizabeth se străduiește să înțeleagă ce tulbura unul dintre tinerii ei studenți. Rosemary se duce peste bord planificând nunta lui Jack și Elizabeth.

When Calls The Heart 5×3

When Calls The Heart 5×3

Sora lui Elizabeth, Julie, vizitează Hope Valley în căutarea ei de a deveni un profesor. Lee este făcut șerif în acțiune când Abigail și Bill părăsesc orașul pentru a depune mărturie în procesul lui Gowen. Carson are probleme cu un vânzător tonic care călătoresc.

When Calls The Heart 3×7

When Calls The Heart 3×7

Un spectacol uimitor de dragoste devine o sursă de încurajare pentru întreaga Valea Hope. Abigail trebuie să facă o concesie dureroasă.

When Calls The Heart 3×8

When Calls The Heart 3×8

Elizabeth se străduiește să se întâlnească cu mama lui Jack, o femeie de frontieră și dificilă, după ce se plimba în oraș în noapte.

When Calls The Heart 3×9

When Calls The Heart 3×9

Jack, Elizabeth și Abigail conduc oamenii din Hope Valley într-o misiune urgentă de a salva minerii prinși după o alunecare de teren.

When Calls The Heart 2×1

When Calls The Heart 2×1

După primul lor sărut, Jack începe să înțeleagă viața socială a societății Elizabeth. Procesul în caz de catastrofă minieră se întoarce cu un martor surprinzător.

When Calls The Heart 4×1

When Calls The Heart 4×1

Este propusă o nouă cale ferată care ar putea stimula afacerea. Un joc de baseball îi ajută pe studenții noii așezări să se facă prieteni cu ceilalți elevi.

When Calls The Heart 2×2

When Calls The Heart 2×2

Un sarut aduce o noua speranta lui Jack si Elizabeth, dar Abigail si Bill le gasesc in pericol. Procesul de dezastru minier are un șoc șocant.

When Calls The Heart 4×2

When Calls The Heart 4×2

Elizabeth trebuie să convingă adevărul de la Robert după ce el spune o minciună că văd un urs și devine erou al orașului.

When Calls The Heart 2×3

When Calls The Heart 2×3

Elizabeth și Jack rămân în afara lumii. Abigail învață adevărul devastat despre Bill Avery. Un con artist intră în oraș.

When Calls The Heart 4×3

When Calls The Heart 4×3

Pentru a strânge bani pentru noi materiale școlare, Elizabeth și copiii aruncă un carnaval; carnavalul atrage noi lumini și, eventual, chiar și speranță, pe relația lui Phillip cu tatăl său îndepărtat.

When Calls The Heart 2×4

When Calls The Heart 2×4

Eroismul lui Jack îl apropie de fostul logodnic Rosemary. Abigail rămâne cu familia lui Elizabeth, dar trebuie să accepte ajutorul lui Bill cu o chestiune personală.

When Calls The Heart 4×5

When Calls The Heart 4×5

Elizabeth se luptă pentru a-și șterge numele și pentru a-și lua slujba înapoi. Jack are niște vești îngrijorătoare. Wyatt și căile ferate continuă să facă probleme pentru Hope Valley. Copiii trebuie să se ocupe de un nou cadru didactic.

When Calls The Heart 1×1

When Calls The Heart 1×1

Așa cum Elizabeth se confruntă cu nervozitate în prima zi de predare, Jack trebuie să-și dea seama ce miner condamnat a scris un mesaj personal pe o sculă găsită în mină.

When Calls The Heart 2×6

When Calls The Heart 2×6

Un vizitator îi forțează pe Elizabeth să-și pună întrebări despre sentimentele ei față de Jack. Abigail se luptă cu cum să-i ajute pe nora ei. Bill merge mai adânc sub acoperire.

When Calls The Heart 4×4

When Calls The Heart 4×4

Elizabeth se luptă cu dureri în creștere la școală. Un vechi prieten vine să-l viziteze pe Jack. Funcția lui Abigail ca primar este amenințată. Rosemary joacă un rol principal.

When Calls The Heart 2×5

When Calls The Heart 2×5

Elizabeth se întoarce în oraș pentru a găsi un cadou de la Jack. Abigail îi ajută pe Clara să se stabilească în noua ei viață ca rezident al Hope Valley.

When Calls The Heart 4×6

When Calls The Heart 4×6

Un aliat surprinzător îl ajută pe Elizabeth să lupte pentru a-și face treaba. Jack face niște cercetări sufletești care îi pot afecta relația cu Elizabeth.

When Calls The Heart 2×7

When Calls The Heart 2×7

Elizabeth și Jack primesc știri supărătoare de la familiile lor din Hamilton. Abigail încearcă să ierte Bill. Lee invită la ajutorul lui Rosemary să lupte împotriva lui Gowen.

When Calls The Heart 4×8

When Calls The Heart 4×8

Bill întâlnește complicații în timp ce încearcă să aducă AJ Foster înapoi să depună mărturie. După ce soțul ei cumpără o mașină, Rosemary insistă să învețe să conducă.

When Calls The Heart 3×1

When Calls The Heart 3×1

Localnicii sărbătoresc Anul Nou, care permite lui Jack și Elizabeth să facă un nou început. Între timp, Rosemary și Lee au o nouă aventură, iar pastorul Hogan intră într-un vizitator nedorit din trecutul său.

When Calls The Heart 4×7

When Calls The Heart 4×7

Bill localizează martorul dispărut din cauza lui Gowen. Nepoții tinerilor lui Ray Wyatt încep școala - și necazuri. Un nou comisar amenință Cafeneaua lui Abigail.

When Calls The Heart 3×2

When Calls The Heart 3×2

Abigail descoperă schema sordidă a lui Gowen. Frank se luptă cu un trecut tulburat, pe măsură ce Elizabeth îl surprinde pe Jack cu revelația proprietății sale.

When Calls The Heart 4×9

When Calls The Heart 4×9

Vizita unui străin aruncă o lumină asupra trecutului misterios al lui Carson. Elizabeth primește un gust de părinte după voluntariatul la Opal pentru câteva zile.

When Calls The Heart 3×3

When Calls The Heart 3×3

Oamenii din Hope Valley se întorc împotriva lui Frank, după ce secreția lui iese. Abigail se rezolvă pentru a dovedi că greșelile din trecut nu spun toată povestea.

When Calls The Heart 5×1

When Calls The Heart 5×1

Sora lui Elizabeth, Julie, vizitează Hope Valley în căutarea ei de a deveni un profesor. Lee este făcut șerif în acțiune când Abigail și Bill părăsesc orașul pentru a depune mărturie în procesul lui Gowen. Carson are probleme cu un vânzător tonic care călătoresc.

When Calls The Heart 3×4

When Calls The Heart 3×4

După ce Frank și Abigail arată tuturor în Hope Valley valoarea răscumpărării, orașul devine depășit de o bandă de bandiți periculoși.

When Calls The Heart 5×2

When Calls The Heart 5×2

Elizabeth îl îndrumă pe Julie, care constată că învățăturile sunt mai dificile decât le-a imaginat. Abigail trebuie să găsească o cale de a convinge calea ferată să-și construiască depozitul în Hope Valley.

When Calls The Heart 3×5

When Calls The Heart 3×5

Ca o chemare la compasiune reverberates de-a lungul unei Hope Valley, prietenia lui Jack și Faith se dovedește a fi problematică pentru Elizabeth.

When Calls The Heart 3×6

When Calls The Heart 3×6

Abigail îl salută pe Becky în casa ei, dar în curând se confruntă cu o decizie dificilă. Jack și Elizabeth abordează un nou orizont în relația lor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.399)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.