Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Charlie Kilgore

Divorce 2×8

Divorce 2×8

Robert și Jackie se îndreaptă spre un nou pas în afacerea lor imobiliară. Frances se confruntă cu pierderea unei deschideri reușite la galeria ei și îi ajută pe Robert să ajute la un proiect de reparații la domiciliu. O frază întoarsă de la Frances o face pe Diane pe un bender, care se întoarce să o bântuie la o altă petrecere plină de evenimente.

Divorce 2×7

Divorce 2×7

 Frances plasează arta drăguță bigwig Skip Zakarian la o licitație și folosește ocazia să-l invite la viitoarea show a lui Sylvia, unde își arată interesul pentru mai mult decât arta. O vânzare reușită îi inspiră pe Jackie să-i propună pe ea și pe Robert să se confrunte cu o afacere de tip house-flipping, dar el se întreabă de idee.

Divorce 2×6

Divorce 2×6

După ce Robert îl găsește pe Tom într-o poziție compromițătoare, Frances și Robert își re-vizitează consilierul căsătoriei pentru a stabili noi reguli de bază pentru copii. Frances cântărește cât de gravă ar trebui să fie noua ei relație cu Andrew. Jackie caută sfatul lui Dallas în timpul unei întâlniri întâmplătoare la clubul de țară al lui Diane.

Divorce 2×1

Divorce 2×1

După ce a semnat documentele de divorț, un Robert legat financiar caută o muncă și o situație nouă în viață, în timp ce Frances luptă împotriva insomniei și a relației sale complexe cu copiii ei. Diane și noua tehnică de comunicare a lui Nick îl determină să ia o decizie neașteptată. Dallas continuă să se dezbrace cu avocatul lui Robert, Tony Silvercreek.

Divorce 2×2

Divorce 2×2

Frances este forțată să se ocupe de resentimentele crescânde ale Lilii față de ea. După ce colegii lui îl încurajează să se întoarcă în joc, Robert se reconectează cu Janice, care încearcă să-l ajute să trăiască o fantezie. Diane blindsides Frances cu o configurație, iar Dallas încearcă să cheme lucrurile cu Tony Silvercreek.

Divorce 2×4

Divorce 2×4

Când tatăl lui Robert se îmbolnăveste, Robert și Frances se reunesc în Ohio, unde își amintesc de vremurile mai fericite și se ocupă de sora lui Robert, a lui Cathy. Înapoi în Hastings-on-Hudson, Tom sare la șansa de a șofera Diane în jurul orașului în mașina ei de lux.

Divorce 2×5

Divorce 2×5

Frances învață că Robert are o nouă femeie în viața sa și îi invită pe Diane și pe Dallas să obțină informații despre ea înainte de petrecerea de 13 ani a Lilului.

Divorce 2×3

Divorce 2×3

După ce i-a ajutat pe noul său prieten, Andrew, să evalueze arta, un Frances inspirat încearcă să descopere un pictor necunoscut. Diane încearcă să ignore problemele cu Nick, aruncându-se în galerie. Scântei zboară când Robert își arată casa la un agent imobiliar.

Divorce 1×5

Divorce 1×5

Frances află că Robert a angajat un avocat; Frances încearcă să se conecteze cu un artist influent; Robert are o oportunitate de investiție pentru Nick.

Divorce 1×7

Divorce 1×7

Frances află că Robert a fost înșelător în privința finanțelor lor; Robert încearcă să înceapă întâlnirile din nou.

Divorce 1×10

Divorce 1×10

Tensiunile încep să se ușureze între Frances și Robert; Noul avocat al lui Frances face o mișcare care îl trimite pe Robert pe o cale răzbunător.

Divorce 1×9

Divorce 1×9

Frances se confruntă cu insinuări ale neglijenței unui avocat. Dallas face o legătură la Diane și petrecerea lui Nick.

Divorce 1×2

Divorce 1×2

Frances se grăbește să intercepteze pe Robert înainte să îi spună copiilor că o divorțează. Toată lumea se adună la spital pentru al susține pe Diane în timp ce așteaptă vestea despre starea lui Nick. În mijlocul haosului, Frances consideră în cele din urmă semnarea unui contract de închiriere pentru a-și deschide galeria de artă planificată de mult timp.

Divorce 1×4

Divorce 1×4

Frances și Robert încearcă să rămână pe cale amiabilă în timp ce se întâlnesc cu un mediator; Frances se confecționează într-un coleg de muncă; Robert primește niște știri financiare surprinzătoare.

Divorce 1×3

Divorce 1×3

Robert și Frances participă la terapia cuplurilor în efortul de a vedea dacă mariajul lor este salvator. Frances primește sfaturi de la Dallas, în timp ce Robert se deschide la locul de muncă. La domiciliu, tensiunile se ridică în timp ce Frances și Robert încearcă să mențină o fatadă normală pentru copii. Frances ajunge la o epifanie.

Divorce 1×8

Divorce 1×8

Frances încearcă să obțină un nou loc de muncă, dar este tulburat deoarece Robert pare brusc atât de fericit, în ciuda divorțului.

Divorce 1×6

Divorce 1×6

Frances și Robert încearcă să-și retragă diferențele și să facă o călătorie anuală de Crăciun la casa părinților ei împreună cu copiii.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.524)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.949)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.