Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Charles Dale

Requiem 1×1

Requiem 1×1

Matilda Gray este o violonistă de succes care urmează să se angajeze într-un turneu de concerte din New York. Dar lumea ei este întoarsă în sus, când mama ei se sinucide inexplicabil. Matilda a găsit o cutie de obiecte pe patul mamei sale decedate, referindu-se la Carys Howell, o tânără care a dispărut dintr-un mic sat din Welsh, acum douăzeci de ani.

Requiem 1×2

Requiem 1×2

Matilda încearcă să-l convingă pe PC-ul Graves că Carys trebuie să fi fost ținută în subsolul Casei Dean. Graves este respingător din cauza lipsei de dovezi, însă după ce pleacă, nu poate să se întrebe dacă există ceva în povestea ei. Matilda semnalează un bărbat cu glugă care o urmărește de la marginea pădurii care înconjoară Dean House și încearcă să-și dea seama identitatea.

Requiem 1×3

Requiem 1×3

Aron Morgan depune o plângere formală împotriva lui Matilda pentru hărțuirea lui Davey, iar poliția nu este îndemnată de Matilda să le arate ceea ce crede că este un indiciu pentru dispariția lui Carys. Trudy este agresată de vinovăție pentru rolul ei în dispariția lui Carys și îl întâlnește pe Matilda să verifice dacă spune adevărul.

Requiem 1×5

Requiem 1×5

După o nouă descoperire, Kendrick este de acord să facă tot ce-i stă în putință pentru a redeschide cazul. Laura încearcă să-i avertizeze pe Matilda că este în primejdie gravă și iminentă, dar Matilda începe să aibă îndoieli cu privire la cine poate avea încredere în ea. Hristos în flăcări de dragoste cu Trudy îi permite să reflecteze asupra relației sale cu Matilda. Se hotărăște să ajungă la baza misterului lui Penllynith odată pentru totdeauna.

Requiem 1×4

Requiem 1×4

Matilda îl întâlnește pe Laura, care pretinde că știe detalii cruciale despre dispariția lui Carys, dar doar o ia pe Matilda pentru o călătorie? Între timp, Matilda începe să sufere tulburări de curent. Sean se arată încă o dată pentru a oferi o explicație pentru ceea ce se confruntă cu Matilda. Aron se luptă să se ocupe de furia și vina lui despre ce sa întâmplat cu Rose.

Requiem 1×6

Requiem 1×6

Un rănit rănit Sean îl face pe Dean House să-l avertizeze pe Matilda că este în pericol de moarte. Matilda devine din ce în ce mai îngrijorată de siguranța lui Davey, fără ca nici unul dintre părinți să-l protejeze. Trudy pini după Hal și rues cuvintele sale dure despicatoare. Graves crește suspicios față de Kendrick și începe să se întrebe dacă Matilda spune adevărul de-a lungul timpului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.186)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.959)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]