Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Charles Babalola

Thirteen 1×1

Thirteen 1×1

Astăzi este ziua în care Ivy Moxam scapă din pivniță, închisoarea ei în ultimii 13 ani. După ce face un apel disperat din 999 de la o cutie telefonică, Ivy este luată de poliție și luată pentru a fi intervievată.

Thirteen 1×2

Thirteen 1×2

Ancheta privind o lipsă de zece ani face mai multă presiune asupra Ivy pentru a retrăi o încercare pe care ea ar uita mai degrabă. Un martor confirmă faptul că Mark White este responsabil pentru răpirea lui Phoebe, iar Carne și Merchant se află înconjurați de o nouă echipă din Scotland Yard.

Thirteen 1×3

Thirteen 1×3

Pe măsură ce poliția începe să realizeze progrese în ancheta lor, Ivy se întoarce la sora ei, Emma, ​​care profită de șansa de a se conecta cu ea. Dar ele sunt întrerupte de sosirea unei scrisori misterioase adresate "Alison" - numele lui White pentru Ivy.

Thirteen 1×4

Thirteen 1×4

Când dovada ADN-ului lui Ivy este tot ce este descoperit în pivniță, ea este arestată pe suspiciunea de a perverti cursul justiției și a fost arestată.

Thirteen 1×5

Thirteen 1×5

Ivy este forțată să se confrunte cu trecutul ei și să se pună în pericol pentru a salva Phoebe. Carne și Merchant fac tot ce pot pentru ao proteja, dar subestimați-l pe Mark White, și-au lăsat propria viață trăită în balanță.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]